Obradović se pridružio Ševarliću u štrajku glađu 1Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ

Lider pokreta Dveri Boško Obradović počeo je ispred Narodne skupštine štrajk glađu, pridružujući se samostalnom poslaniku Miladinu Ševarliću koji je štrajk započeo kako bi došlo do skupštinske rasprave o povredama teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i nepoštovanju Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN, piše N1.

„Upravo sam se pridružio prof. dr Miladinu Ševarliću u štrajku glađu ispred Doma Narodne skupštine! I verujem da neću biti jedini. Ne samo zbog očuvanja Kosova i Metohije u sastavu Srbije, ali na prvom mestu zato. A onda i zbog kršenja Ustava, rušenja demokratije i odlaganja izbora“, Poručio je Obradović na svom Tviter profilu.

„Ljudski je da sednemo za isti sto i da razgovaramo, moramo se dogovoriti ako smo ljudi…Ne možemo da se okupljamo oko Aleksandra Vučića, možemo da se okupimo oko Ustava, zakona, demokratije. Ne može Vučić da određuje, da on komanduje“, rekao je Obradović novinarima, prenosi N1.

On je dodao da je štrajk glađu nešto najnormalnije što je mogao da uradi, a što su od njega zahtevali poslednjih meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari