Obradović: Smeniti Krizni štab

Ostavite komentar


  1. Boskic sada misli da je pametniji i od doktora. Covek bas zivi u iluziji.

    1. Alo narode ne branim Boska jel znate kakvu glupost je napravio doktor Kon u vreme svinjskog gripa pa za to se ide u zatvor i sad taj isti doktor nam prica pricu u kojoj i on sam ne veruje.

  2. Kada ce covek shvatiti da nikoga ne zanimaju njegovi suludi predlozi koji se kose sa zdravim razumom?

  3. Prokleta politika se svuda umešala.Da je sreće i pameti da se svi kontinuirano i sa odgovornošću borimo sa virusom sve bi bilo drugačije.

    1. O kakvo virusu pricate, krizni stab sns za dan ozdravi 4000 bolesnika, mi smo jedinstveni u svetu, mi smo prvi u regionu, i skoro da zaboravim po cemu smo jedinstveni. PO ZLU PREMA SOPSTVENOM NARODU!

  4. Opozicija ne ume da kritikuje vlast pa umesto njih kritikuje lekare, najsvetliju tacku u ovoj prici.

  5. Ništa ljudi, čuli ste Boška, ajde pakovanje i napolje! Nemojte da opet ponavlja… A znate da će opet ponoviti 🙂

  6. Ajd sad je l je vlast, je l nije vlast? Ako si bojkotovao kako to ispade aktuelna vlast? Znači vlast je? E moj Obradoviću tri puta meri jednom seci. Dok se svi vi mlatite samo jedna stranka pokušava nešto za ovaj narod izbori. I teško da će uspeti, ali svakako će narod to prepoznati kada bude zatrebalo tako da ipak se nazire kraj ovome.

    1. Kako ja vidim stvari Vucic mora da promeni bar polovinu ministara (optimisticki). Ima gomilu neradnika u lokalu.

  7. umesto da se svi ukljucimo da se virus konacno pobedi,mi samo trazimo krivca,krizni stab odlicno radi svoj posao jos samo mi da postujemo mere i to ce biti to.

  8. Mešati zdravstvene stručnjake u političke odluke i kritikovanje njihovog rada od strane osobe koja nije specijalizovana u oblasti zdravstva, umesto da ih pohvalimo za njihov trud i borbu, u kojoj bi mnogi odavno odustali je zaista neprikladno.

  9. Zasto krizni stab da se smenjuje?Pa ljudi rade sve da nam sto vise olaksaju ovaj period,setite se mera koje su bile na snazi od marta do maja kada je ukinuto vanredno stanje i tada ste te mere kritikovali a ispostavile su se kao pun pogodat

  10. Obradovic je toliko irelevantan da svaka rec koja izadje iz njegovih usta je nebitna a i u 99% slucajeva lazna.

  11. Zar zbog Obaradovica koji je niko i nista da se smenjuje Krizni stab koji cine sve sami medicinski eksperti koji svakodnevno spasavaju zivote gradjanima? Ma prestanite vise sa vasim glupavim fix idejama, bolje cutite ako nemate nista pametno da kazete.

  12. Krizni stab nikako nije kriv zbog razbuktavanja i pojacanog sirenja virusa, pandemija je nepredvidiva i vrlo cesto ima velike oscilacije u pojavljivanju i jacini delovanja.

  13. A šta je Obradović uradio da pomogne da se pobedi epidemija virusa?

  14. Posle debakla bojkota, Obradović bi trebao da se povuče iz političkog života.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.