Obradović: Učinio sam ispravnu stvar odlaskom u vilu Mir, sreo sam se sa predstavnicima RS

Ostavite komentar


  1. Boško teško da ti verujem u sve što si rekao. Izgubio si kredibilitet opozicionara koji treba da ruši vlast. Svojim postupcima približio si se vođi i opasno konkurišeš Aleksandru Šapiću u borbi za ljubav svevišnjeg.

  2. Takva opozicija Vučiću treba, a ne kao Marinka koja stalno nešto kritikuje.
    Boško, mogao si da odeš u BanjaLuku i da se sretnem sa tamošnjim opozicijom, ali ti si hteo kod vođe, pa onda ne zameri što ti više niko ne veruje

  3. Boskic nasa zajednicka stvar je da sklonimo ovu garnituru ako se budemo lizali uz njih nikada necemo promenait ovu bagru samo cemo njih pomoci jer svakako AV pomazemo

  4. Čovek je postupio najispravnije, to što nekima to ne odgovara je druga stvar

  5. Što se više pravdaš ispadaš sve gluplji. Zato najbolje ćuti, jer si poverenje opozicione javnosti ionako izgubio.

  6. Razgovor je jedino što nas odvaja od bliskog životinjskog sveta, uvek treba razgovarati, razgovorom se granice shvatanja pomeraju.

  7. Ti si prijatelju politički mrtav, izgleda da to znaš po si potrčao kod vođe nabili ga umilostio za 5% glasova. Vođa traži trenutno jače igrače ti ne vrediš ništa, džaba si k nozi…

  8. Ozbiljna i ispravna oduka Obradovića. Pokazao je političku zrelost.

  9. Opozicija polako krece u medjusobni „rat“ i prepucavanje. Nije im dugo trebalo.

  10. Kriminalci jedni veliki. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku na svemu.

  11. Ko si TI i u cije ime si isao da se ,, sretnes sa delegacijom RS“???Ovaj covek definitivno nije normalan, kao da je jeo bunike…

  12. Vala bogu bosko kad si se OPAMETIJO.da bezis od onih zutig olosa.buditi OPOZICIJA a da si to uradijo ranije sad I ti vlado nikad ni je kasno poz za Nas cacak.

  13. Ko jos shvata za ozbiljno Boška Obradovića posle silnih ispada koje je imao u dosadašnjoj političkoj karijeri? Njegova reč nema kredibilitet.

  14. Dragi Boško,nisi napravio ispravnu stvar.Ovo su poeni za Vučića.Samo gubiš,a ne dobijaš.

  15. Nije problem sine sto si se kockao, problem je sto si se vadio. E, Bosko, Bosko. Nisi Ti ni za Cacak sa takvom pameti.

  16. Ovi sto hvale vlast ja im od srca zelim snaje i zetove iz redova clanstva sns i zelim im da im se svi lepo zabavljaju i zelim im da im unuke i unuci budu tako lepo vaspitani i da naslede sve moralne kvalitete koje oni propagiraju za nasu decu! To ce im biti nagrada.

  17. Plasim se da zaboravljamo vtlo brzo i lako, tako da ce se i ovo zaboraviti. Doduse ne verujem da doticni ima ikakve sanse da udje u skupstinu.

  18. Vidojkoviću i Kulačinu „ne zovite ga u emisiju, tako je bilo i sa Šapićem“ oni meni da nisam u pravu…

  19. Nisi učinio pravu stvar. Mogao si se sa predstavnicima Srpske sresti i u Republici Srpskoj, kao što je učinio Čanak na Kosovu. Zapečatio si karijeru ozbiljnog opozicionara. Na kraju, sa tvojom ideologijom nikada nećeš biti u budućoj demokratskoj vladi, niti bilo ko od „patriotskih“ stranaka ikada više. Jedino bi mogao da budeš u vlasti sa Vučićem i Dačićem. Iskoristi priliku.

  20. Obradovic je sebi zalepio etiketu da nije prava opozicija, verovatno se i opozicija tome raduje, jer Obradovic nije lak sa saradnju, a pritom je jako konzervativan, sa skromnim znanjem iz ekonomije, mozda cak i nikakvim znanjem iz ekonomije

  21. Boško je izgleda izgubljen u vremenu i prodtoru. On je jedan politićki diletant koji srlja iz greške u grešku. Njega treba lustrirati kao i sve ove koji su trenutno u vlasti.

  22. srećno u SNS. obzirom da će ti vučić naći nove glasače na moj možeš da zaboraviš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.