Očekuju se novi odlasci, sutra skupština osnivača PSG

Božo Prelević: Neću da učestvujem u španskoj seriji * Aida Ćorović: Probleme rešiti dijalogom i spustiti loptu * Škoro je svojim odlaskom povukao konac paranja, a oni koji su nezadovoljni načinom na koji Pokret funkcioniše sačekaće neko vreme kako bi dali šansu dogovoru i promenama
Pokret Saše Jankovića pred ozbiljnim ispitom - kako dalje

Ostavite komentar


  1. Ako se potvrde sumnje na rad PSG,on će nestati bez sumnje.
    Boško Jakšić svojim ćutanjem potvrđuje k r a j PSG.

  2. Izgleda da bi pokret najvise ojacao kad bi ga napustio Jankovic – ili se uklonio sa mesta "glavnog", recimo na mesto u toj skupstini osnivaca. Strasno koliko unistava pokret, kao da ga Radulovic savetuje kako da opstruise sam sebe.

  3. I treba da ih izoluju svi kad ne znaju kako demokratija funkcionise i kako se vodi stranka. To sto je on predsednik ne znaci da o svemu on odlucije ili njegova zena, a ovi drugi su tu da pune budzet.

  4. Šta sad ovo znači? Novinari Danasa do danas nisu znali ono što , evo baš sad, znaju? Lažu! Meni je stvarno žao Dude što je bez razloga utrčao u blato, ali sigurni ne i Tatjane Vojtehovski. A Saša je, otkad je twitter glavno mesto njegovog oglašavanja, pokazao i svoj karakter i svoje vrednosne kriterijume. I na bilo kojim izborima, dobiće što je zaslužio. To neće biti mnogo, na veliku žalost većine novinara Danasa.

  5. Поред одлазака, може се очекивати и нестанак ПСГ-а са политичке сцене Србије. Толико о Јанковићевој пристојности. Човек није у стању да одржи малу групу људи око себе због своје сујете и изгледа великог утицаја своје супруге.

  6. A da sacekamo sa zakljuckom. Uvek je lakse nesto unistiti nego napraviti. PSG ne moze sam srusiti gradsku vlast ali sa ljudima iz tog pokreta mnogo je izvesniji kraj naprednjackog bahacenja bar u Beogradu.

  7. Godinu dana unazad govorim kako je SJ los covek pre svega, jedno veliko nevaspitano i lazĺjivo zlo. Ne postoji covek koji je saradjivao sa njim a da nije prevaren. Nasli su se on i Djilas, opasan tandem koji ne daj Boze da udju u parlament eto potencijalnih Vucicevih koalicionih partnera, pa kad je prevario najblize saradnike, ugusio proteste, prevario studente, zasto ne bi i pojedine gradjane koji mu slepo veruju, kao sto sam rekao i onda, kazem i sad, bilo ko samo ne AV i SJ, govnari!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.