Odgovor iz medijskog servisa Dojče vele na tvrdnje da se Nemačka umešala u srpske izbore

Ostavite komentar


  1. Koliko samo laži da se zadrži vlast koja je upropastila Srbiju više od svih dosadašnjih.

  2. Ako DW podstiče mlade u sticanju medijskih kompetencija, kako to da je pare dobio neko ko ima vulgaran rečnik u javnim nastupima, podstiče ukični nered i pritom kako sam kaže, nije student? Kako se orkestrira da samo nemački član misije ima izdvojeno mišljenje i smatra izbore nedovoljno regularnim? Biće da srpska bezbednosna zajednica ovaj put nije zakazal, jer dva i dva je uvek četiri.
    Žao mi je onih par ‘mojih’ djaka što još zreli nisu pa takve prate.
    Sumnjam da će te objaviti komentar, no i to nešto govori.

  3. Niko se ne poziva na posmatrače i njihovu ocenu izbora,da li i oni rade za DW? Nemci,u Srbiji se kaže:Hrani kera da te ujede.

  4. Pa da, putovali smo prosle nedelje brzom prugom do Minhena. Vratili se avionom, jer vozovi idu samo do Surdulice. I stigli na glasanje indoktrinirani. Svi troje.

  5. Kad nešto dojavljuju
    blatoid Novosti,znajt
    e da su to stavovi Mo
    skve jer Vučelić,kao
    ključni čovek UDBE,
    sve informacije dobi
    ja od ruskih službi i
    špijuna kojih ima u Srbiji na hiljade.

  6. Nepotrebno silovanje demokratije od strane opozicije. Potpisani su svi zapisnici sa izbornih mesta, što znači da su priznali rezultate izbora, nema sada nazad zato sto im se ne svidja krajnji ishod. Milisevic je prekrajao zapisnike cije je kopije imala opozicija.

  7. @Lesa
    Gomila neistina i lažnih tvrdnji u tvom komentaru, kao prvo.
    A kao drugo, očigledno je da ruska strana orkestrira napadima na zapadne medije preko svojih ovdašnjih osvedočenih novina, kao Novosti, na primer. Opet Rusi vode svoj rat protiv Zapada da bi nas otrgli od njega! Smradovi!

  8. Da su zapadne obaveštajne službe umešale svoje prljave prste, tu nema spora. To rade već godinama, preko pojedinaca ali preko NVO i određenih političkih stranaka. Dokazi za to su više nego očigledni. Konstantno posećivanje stranih ambasada (čitaj BND) od strane lidera opozicije, koje diriguju i daju savete i finansijsku podršku, stvaraju realnu pretnju srabilnosti zemlje. Nadam se da bezbednosne službe već imaju dovoljno podataka, i da će preduprediti svaki pokušaj destabilizacije zemlje.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 10

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.