Odgovor SNS Jeremiću: Vi ste kapućino opozicija 1foto: Tviter, nalog SNS

Gotovo čitavu deceniju privremene institucije u Prištini koče formiranje Zajednice srpskih opština. I čitavu deceniju za to dobijaju podršku sa Zapada, ali i od kapućino opozicije iz beogradskih kafića, navodi se u izjavi Đorđa Todorovića, člana Predsedništva SNS, kojom se odgovara na izjavu Vuka Jeremića Danasu, o gostovanju Aleksandra Vučića 6. novembra na TV Pink.

„Mnogo glupih pitanja postavio je Jeremić danas u intervjuu za tajkunski medij, ali navikli smo – još od onog čuvenog idiotskog pitanja Međunarodnom sudu pravde kada je Srbiji vezao ruke i noge u nastavku pregovora. Za ponos, nema šta. Ali, odakle ti pravo majstore da srpski narod na severu KiM kriminalizuješ? To isto kaže i Kurti… to isto kažu separatisti i teroristi iz Prištine. Neka mu neko poruči da kriminalce može da nađe u svojim redovima, na zajedničkim fotografijama sa belosvetskim ološima, a naposletku i u ogledalu“, navodi se u pisanoj izjavi Đorđa Todorovića, objavljenoj na zvaničnom nalogu SNS na Tviteru.

„I dok se Vučić bori za srpski narod na KiM i radi na povlačenju priznanja, Jeremić grebe noktima za malo ćara i pažnje zapadnih sila… jer lažni altruista nikada o narodu nije brinuo, već samo kako da se dočepa fotelje i švrćka po belom svetu, baškari po skupocenim hotelima i puši tompuse. I baš tu prestaje sva briga za Srbiju, za KiM i srpski narod.

U ovoj situaciji važno je da se ponašamo odgovorno i ozbiljno… i dok je srpski narod jedinstven – opstaće na Kosovu i Metohiji. Dok je Vučića – Srbija će sačuvati mir i živote ljudi“, navodi Todorović u odgovoru Vuku Jeremiću, predsedniku opozicione Narodne stranke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari