Odluka DS o bojkotu parlamenta nije promenjena

Goran Ćirić, šef poslaničke grupe Demokratske stranke u parlamentu Srbije, za Danas

Ostavite komentar


  1. Samo vi bojkotujte i sledeću sednicu Parlamenta pa će te sigurno izgubiti još 10% pristalica. Pa gde danas mogu da vas čuju velika većina građana osim u Parlamentu čija će sednica biti prenošena na RTS.u. Budite malo racionalni i izađite iz te kabinatske politike..

    1. Umesto da ih izgradi zbog nediscipline koja je bila evidentna udanjn N. Pazaru, on im se skoro izvinjava i donosi poklone, da bi pomislili kako misli na njih. kaže:

      Realno šta bi se dobilo da se učestvuje u radu Parlamenta. Još jedna blamaža na kojoj će hvalospevi zai Vučiću biti glavna tema. Oni ovo zasedanje nebi organizovali da se nisu dobro organizovali. Samo ih slušajte šta danas govore, a sutra.?

    2. Ljudi su i napustili parlament jer niko nije mogao da ih čuje od dreke urlika i uličarskog dobacivanja, psovanja , prekidanja od strane poslanika vladajuće većine i predsedavajućeg. Samo što se to zaboravlja. Ali neka, takvo ponašanje neće izaći na dobro i već predugo traje i jednom kad pukne više se nikad neće vratiti na političku scenu vinovnici svih zala devedesetih..

    1. Nema frke, Jovanca, prepisace od ovih, posto ovi bas rade po planu. Jel ima SNS plan za Kosovo, nakon 8 godina jahanja na vlasti? Nema, a imali su ga u obecanjima koliko hoces u obliku: ponisticemo sve stetne ugovore prethodne vlasti. I sta bi? Nista ne ponistise, a sami svasta naispopisivase.
      Al, ne razumes ti to druze sudija. (Nele Karajlic)

  2. Naravno da treba bojkotovati ovakav parlament i naravno da su uslovi za izlazak na predstojeće izbore drastično gori. Prema tome BOJKOT. Vučićeva mašinerija za vreme pandemije radi nesmanjenom jačinom, i sve će uraditi da se prikažu kao heroji.

  3. Ja sam jedna pbočna pemzionerka. Imam molbu za sve opozicione stranke. U SAVEZU ZA SRBIJU DA NE PRISUSTVUJU OVOJ SEDNICI , JER PRISUSTVOM NEĆE NIŠTA. POSTIĆI , VEĆ ĆE SAMO RAZOČARATI SVOJE BIRAČE. A TIME MOGU DA OZNAČE KRAJ. ONI KOJI ZAGOVATAJU PRISUSTVO SU GATANTOVANO NEČIM POTPLAĆENI
    VAŠI GLASAČI SU UZ VAS , A IMATE I KOŠ NOVIH PRISTALICA.

    1. Podzavam ceo tekst samo u muskom rodu.Tek po smeni rukovodstva u RTS-u i promeni uredjivacke politike treba POCETI sa razmisljanjem o izlasku na izbore.

  4. Budimo realni ali DS vise nema kapacitet ni famoznu crtu cenzusa preci jer su ih svi naputili, ni 5% ali ni 3%, tako da njihova odluka da nece izaci na izbore je mozda najsvrsishodnija za njih u ovom trenutku!

  5. Boje se svog neuspeha, zato nece da promene misljenje, a i postedeli su nas svog prisustva, sto je jod bolja vest.

  6. Ama promenili su u yadnjih godinu dana pet puta odluku pa ima vremena do izbora da promene još koji put.
    Tako da po meni to nije definitivno.

  7. Opozicija prekjuče pričaše jedno a juče drugo
    tako da danas možda i dođu na sednicu.

    Sa njima nikada nisi načisto totalno su nepredvidivi.
    Driblaju kao Miloš Šestić koji nije znao da li će
    da dribla u levo ili u desno.

    Opozicija do sednice začas može da promeni smer driblanja

  8. Demokrate za 24 časa promenili donešenu odluku.

    Njihovi glasači su ih izglasali i delegirali da se za njihov interes
    bore u skupštini dijalogom na sednicama a ne lupanjem u šerpe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.