Odricanje od građanskog dostojanstva je deo našeg društva

Sagovornici Danasa o naredbi SNS za svoje aktiviste u vezi sa korišćenjem aplikacija i društvenih mreža u predizbornoj kampanji

Ostavite komentar


  1. Da covek ne poveruje!
    Koja je to patologija!
    Znaju da je „njihove“ sramota, pa ce da ih kontrolisu da li ucestvuju!

    1. Kako to da za parlamentarne izbore glavni glumac na reklami je Predsednik svih građana. A predsednički izbori nigde ni na vidiku.

  2. Sada je red na botove SNS da pokazu ko su, imenom i prezimenom. Naredbom SNS rukovodstva botovi sada moraju da pokazu da joj pripadaju i da se ponose time ili u suprotnom odose beneficije, zaposlenja za clanove porodice, besplatni godisnji odmori, i naravno sendvici.

  3. Mnogi su u strankama da bi nesto dobili eto im prilike da nesto i daju ,a to je toliko malo, nije los potez da vide ko ih se to stidi a ne sitide se zbog stranke vec zbog onog a sta ce svet da kaze i zbog zlurade okoline , a takvi u stranci ne samo SNS u bilo kojoj ne treba ni da postoje, niti strankama trebaju takvi ljudi .

    1. Napomena> Nisam clan nikakve stranke a nisam ni bot niciji , bot sam za istinu i pravdu i protiv olosa , svidja mi se kakve poteze vuce SNS , shvatili su kakvih imaju clanova , to bi trebale sve stranke da urade. Da je SNS najorganizovanija stranka jeste , jednom sam ucestvovala na izborima i gledala sam kako oni rade , kojom brzinom prebrojavaju glasove, kako su posveceni onome sto rade , svaka cast , to je bilo davnih dana kada ih je Toma tek osnovao , mogu misliti kakvi su sada . Tada sam shvatila da ostali nemaju sanse , ako su isti , opet ostaje isto.

  4. Hvala im. Konacno da se prebrojimo, da vidimo ko je profitiro i sad je u procepu. Ajmo obraz u blato pred svim viber prijateljima. Pa kad se stvari promene da tacno znamo kome iz blata ne dati ni nos da promoli. Svinje u svinjac

  5. “ – mnoge ljude je sramota da se javno deklarišu kao SNS, a dobili su mnogo od stranke“

    To su ti … moderni koristoljubci (pre svega stranka pa sledbenici)

  6. Ovo je sustina : ,, Odricanje od gradjanskog dostojanstva je deo naseg drustva vec decenijama,, ! Dakle, nije u pitanju ko je ( koje su partije) na vlasti.

  7. Izgleda da sam dobro birao i prijatelje i poznanike, nisam do sada video ove simbole u svom adresaru.

  8. Podrzavam ovu akciju posebno za one sto kriju da su deo stranke. Sve to lepo popisati i uvesti dozivnotnu zabranu zaposljavanja u drzavnom sektoru za sve te moralne gnjide.

  9. Svi smo mi Vucicevi robovi. Kad nas rasproda, mozemo biti Djilasovi. Srbija je Sramna zemlja, gde zive sramni.

  10. Sto se tice aplikacija Danas je prevazisao sve! Aplikacija „Vajber“ (na telefonu pise Viber) i Vacap ( na telefonu pise WhatsApps) su najnoviji biseri. Ako vec pokusavate da pokazete znanje prevodom onda bar prevedite i WhatsApps kako se na engleskom izgovara, gde ste nasli slovo C ? nije samo Danas shampion u nakaradnim prevodima skoro svi mediji se „takmice“ ko ce da bude „originalniji“. Kako je izgleda moja e-mail adresa blokirana od strane „veoma objektivnog i pismenog“ moderatora ni ovaj moj komentar verovatno nece biti odobren. Ako se uclanim u neku od „demokratskih“ organizacija ili se izveshtim u „inteligentnijim i originalnijim“ komentarima (pljuvanja u dalj za pocetak mozda cu i ja tu prepreku , koja se popularno zove moderator (ili narodski cenzura) jednog dana uspesno proci. Do tog dana a mozda i pre citajte recnik srpskog jezika i pravopisa. ‘Ajd u zdravlje!

  11. Odlicno, taman da vidim u imeniku ko je od mojih poznanika stavio znak da ih brisem i zavrsim s njima. Ne volim ljude bez dostojanstva i obraza.

  12. Znači, svesni su da je neke SNS-ovce sramota da u pristojnom društvu priznaju da su članovi Biblioteke?
    Pretpostavljam da su to ipak pristojni i normalni ljudi, koji su bili ucenjeni da se učlane ako su hteli da zadrže radno mesto. Onda mi je sasvim razumljivo što se stide da kažu koja je bila cena koju su morali da plate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.