Oglas SNS u svim dnevnim novinama izuzev Danasa

Ostavite komentar


  1. Cestitam, ta cinjenica je kompliment,,treba nekako ziveti a da se guzica obraz i dostojanstvo sacuvaju. Dace Bog cega i koliko treba i bez sluzenja okupatoru.

    1. Ma jok druže,nego u svim tim medijima se SNS oglašava besplatno,a listu Danas bi morali da plate,a ne ide to nikako

  2. Da sam vlasnik Danasa, odmah bih smenio direktora marketinga. Loš rad prvog čoveka maketinga, koji treba da privuče jake oglašivače ne bih tolerisao.

    1. Sada će porasti prodaja Danasa, jer većini građana se smučila primitivna agresivnost naprednjaka !
      Još da Danas poveća slova , da se lakše čita !!

    2. Draga Jelene, imate problem sa RODOM? Da li ste musko, ili zensko? Da li mozda znate koliko SNS placa te svoje oglase? Ako ih NE placa, zasto ih ne placa, a ako ih placa, od kojih para to radi? Objavljivanje SNS oglasa NIJE marketing, vec ULIZISTVO!

    1. Novac od reklama nije sns novac koji su sami clanovi zaradili pa ga se odrekli, vec je to i tvoj novac vesna! A reklama kosta oko 500e po strani pa sad nek gleda ko kako hoce! Btw, sns nije privatno preduzece vec drzavna svojina nazalost. a Danas novina ih zulja jako iako su mali u odnosu na tone losheg toalet papira distribuiranog po kioscima.

  3. E, svaka vam cast. Vi im strasno smetate jer ne idete uz dlaku SNSu. Pred ove izbore sire toliku mrznju prema svima koji ne misle kao oni da je to vise nego skandalozno.

  4. Odlicno cenjeni Danas i cestitam vam. Da ste kojim slucajem stampali ne bi se izluftirali najmanje godinu dana.

  5. Pa tako i treba, konačno da se vidi koliko ljudi poreza a napredak i razvoj naše države.

  6. Bravo za DANAS!!!!
    Jos kada bi prestali objavljivati botovske moronske „komentare“ i time prestali da vredjate vase verne citaoce ,gde bi vam bio kraj…

  7. Oni koji ne pljuju Pink i Studio B, Informer, Alo i Srpski telegraf, Vučićevi su saučesnici.Zamislite DSS za Šešelja više nisu dosmanlije, Šešelj i Zukorlić zagrljeni podržavaju Vučića, socijalisti se grle sa Šešeljom. Građani šta očekujete od ovakvih. Dvdesetosam godina oni profitiraju a građani propadaju. Ako hoćete da vas više ne prave budalama , glasajte one koji navedeni mediji svakodnevno pljuju i nije ih sramota. Dobro ih plaća Vučić sa vašim parama.

  8. Ma ne mogu da komentarisem,samo cu reci…fuuuuuuuuj,za turbo-radikale AVAVavavavavavavavav !!!

  9. Znam neke sa te liste ,koji su ih pljuvali iz sve snage,pa sad vise na bilbordima.To je uklapanje u taj stil,ako nisi uz mene,onda me ti mrzis.Puna im usta mrzitelja,a ovi na oglasu ih „VOLE“.O zemljo otvori se…

  10. Bravo za Danas! Nije bitno da li ste sami zaslužni za ovaj dostojanstveni čin otpora ili ste svojim postenim minulim novinarskim radom odbojni ovoj štetočinskoj vlasti. Sama činjenica da postoje novine u kojima nema ovih moralnih patuljaka, nazovi javnih ličnosti, to je plamičak u mrklom mraku. Bravo, bravo, bravo !

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.