Kladovo: Potvrđena listu kandidata za odbornike „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ 1Foto: J. B. K.

Na glasačkom listiću za predstojeće lokalne izbore u Kladovu pod rednim brojem jedan biće lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ budući da ju je Izborna komisija opštine Kladovo danas potvrdila. Prvi na listi je poverenik OO SNS Kladovo Saša Nikolić.

Predstavnici OO SNS Kladovo jutros su predali listu kandiata za odbornike opštinskoj Izbornoj komisiji koju je svojim potpisima podržalo 400 Kladovljana.

U rešenju kojim je OIK potvrdila listu SNS navodi se da je uz izbornu listu priložena zakonom propisana prateća dokumentacija koja je pravno valjana, i da ova izborna lista ispunjava uslove u pogledu zastupljenosti pripadnika manje zastupljenog pola na izbornoj listi.

Uz izbornu listu podneto je, navodi se u rešenju, ukupno 300 pravno valjano overenih izjava birača koji podržavaju listu.

Kako saznajemo, kandidati za odbornike u lokalnom parlamentu su kladovski lekari, inženjeri, profesori, pravnici, ekonomisti, a prvi na listi je poverenik OO SNS Kladovo i predsednik Privremenog organa Saša Nikolić.

Nikolić je u izjavi novinarima rekao da veruje da će građani opštine Kladovo na aprilskim izborima prepoznati aktivnosti koje su im poboljšale uslove života u svim segmentima i da će svoj glas dati listi SNS jer tako sami odlučuju kako će živeti u budućnosti.

– Duboko sam uveren da će Kladovljani ponovo stati uz politiku SNS i politiku Aleksandra Vučića. Očekujem fer i korektnu kampanju-poručio je Nikolić u izjavi za lokalnu televiziju.

Na prethodnim lokalnim, takođe vanrednim lokalnim izborima u Kladovu nadmetale su se izborne liste „Aleksandar Vučić – zato što volimo Kladovo“, „Ivica Dačić SPS – Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma“, „Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera Srbije – I Kladovo je Srbija“ i lista „Dr Vojislav Šešelj – SRS“.

Tada je lista SNS “Aleksandar Vučić-zato što volimo Kladovo” zabeležila ubedljivu pobedu osvojivši 18 od ukupno 28 mandata. Listi SPS-JS pripalo je devet, a PUPS-u jedan manda, dok je ispod crte ostala Srpska radikalna stranka.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari