Olenik: Iznoseći odbranu Vulin nastavio sa uvredama

Kako je izgledalo ročište po tužbi Ragmija Mustafe protiv ministra policije, po rečima zastupnika tužbe

Ostavite komentar


  1. Ја сам завршио шездесетих и седамдесетих основну школу и гимназију у Косовској Митровици. На нашим уџбеницима и школским књижицама је писало “ шиптарски језик“. Интересује ме које године су “ они“ одлучили да нису више оно како су се сами називали и од кад је то постало погрдно?

  2. На граничном улазу у Албанију пише „Mir se vini ne Shqiperi“ – ДОБРОДОШЛИ У ШИПТАРИЈУ.Моји стари су их звали Арнаутима-дивље племе.И,увек ће остати Шиптари, и ништа друго.

    1. Gospodine neču da vas vredjam..ali moram da kažem da ste ne pismen i primitivan???
      Ako neko vam kaže ja hoču da mi zovete ovako trebate da poštujete.
      Ja sa mog brata ču da pričam kako ja hoču,a komšija ima da me zove kako ja kažem.

      1. E, pa sad, bas i niste kompetentni da nekome kazete da je nepismen, u drugo se ne mesam.

        1. Ajde nam Ljiljo objasni kako si ti postala kompetentna o kompetencijama drugih ljudi?!!

    2. PAUNE 54 odgovor da, zaista Paune imas mozak zapremine pauna ,ostalo je u repu i po tome se ne razlikujes od magarca..Toliko fasizma u tvojoj glavi je neshvatljivo.Nauci tvoju istoriju pa ces vidijeti zasto je napravljena Cele kula i saznaczs datu nisu uglavljene.glave nevinih vec zlikovaca divljuh koji se nabili na kolje 2000 bosnjackih glava,zena,dijece,staraca izbijeglica.
      O tome je svijedo i Vuk Karadzic a i predak cuvrnog srpskog istoricara Protica koji je zapisao Bilo je glava ali ne i kolja.Tako ti je to Paune budi covijek,mirnije ces umrijeti.

      1. @Balija Sevdalija

        Ono kada polupismeni sovinista, novokomponovani „bosnjak“ krene sa alternativnom „istorijom“… Nego, da li isto vazi i za Srebrenicu i da tamo nisu ubijeni „nevini Bosnjaci“ nego zlikovci koji su godinama ranije ubijali decu, zene, starce po okolnim, srpskim selima?

  3. I ja mislim da vulin je shkau i ne treba uzeti za srbina, jer da bi bio srbin nesto kulturno mislio a ne kao shkavelli.

    1. Žao mi je da priznam, ali ovaj put je Vulin u pravu. E, sad to što je on neopevana budala, to je vr

  4. ovaj Rezim dobro poznaje ovaj Narod , da je narod normalan ne bi robovao 30 godina ovoj strukturi ratnih zlocinaca i ratnih profitera, ovom narodu je draze da slusa uvrede izrecene prema Etnickim Albancima , nego da ima normalnu platu >> takvu manipulaciju moze da prihvati samo nepismena vecina , casti izzuecima pre svega Omladini , koja jedina moze da uvidi gde se nalazimo , oni koji su 65 godina i loji su robovali 30 godina ovom rezimu od njih ne treba ocekivati nikavu pordsku smeni ovog rezima ,,ali se nadam da ce kad drzava bankrotira pod teretom ovih enormnih spoljnih dugova ,prikladna Nagrada biti sto ce penzije biti 75 eura linearno .( ja licno bih penzije ispalcivao maksimum 50 eura i ukinuo pravo glasanja na izborima za starije od 65 kao deo lustracije ) >>> Da Omladina dobije sansu ,a ne da bude taoc penzionera

    1. Borise svaka vam je na mestu! Nemam sta da dodam,samo bih dao pptpis na Vash komentar.Molim da objavite,hvala unapred.

  5. POŠTO VULIN VAS NAZIVA TAKVIM IMENOM I ČEKA POTVRDU OD U
    MRLOG IZ SPC DA #DA# I AMINUJE DA SE ALBANCI ZOVU #ALBANCI# ZOVITE I VI SRBIJANCE VLASIMA KOJE IM JE I PORIJEKLO.

    1. @Vernes

      Bolje da ne znas kako bi takve kao ti trebali da zovemo, i to ne samo zbog por(ij)ekla.

  6. E, pa sad, bas i niste kompetentni da nekome kazete da je nepismen, u drugo se ne mesam.

  7. Da li su i ova vredjanja Srba po komentarima od strane okolnih sovinista zrela za neku tuzbu? Koga ce u tom slucaju Olenik da zastupa i brani? Da pogodimo, okolne soviniste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.