„Olujni vetrovi pokušavaju da slome jedra najlepšeg broda“: Kojim sve rečima naprednjaci sprečavaju Vučića da podnese ostavku?

Ostavite komentar


  1. Naravno da ga veličate jer vam je napunio džepove a običan narod želi da vam vidi leđa…

  2. Он то као пита неког, да ли сме нешто да уради. Онда ће они као да се затворе пи месним одборима, па ће демократским путем, после дужег мозгања да одлуче да ли му дозвољавају, то да уради или не.

  3. Ne razumem, da li ostali clanovi SNS-a smatraju sebe nesposobnjakovicima ?
    Bravo za samo analizu.

  4. Ona stranka i ona drzava koja zavisi od jednog coveka nema buducnosti.Stropostace se ko kula od karata.Kakav je to narod i drzava koja medju narodom ima jednog coveka koji nesto vredi?Ali taj scenario smo videli i kad je hteo da napusti vodjstvo U stranke.Ovi koji prave buru neprave to zbog bure nego zbog svoje koristi i dobrih polozaja i privilegija.

  5. Molim urednike u Danasu , da obaveste gospodina Koraxa o mojoj ideji za sutrasnju karikaturu : Da lepo nacrta druga Tita kao mace koje cuci ispred Vucica . Jer je ocigledno , drug Tito bio mala maca spram ovoga . Ne trazim nikakav honorar . Hvala !

  6. Brod zvani Srbija odavno je polomljen, podeljen, razvaljen..A banda kao sto ste vi, zadala mu je smrtonosni udarac.. Urusili ste sve sto je ljudski, sto vredi, za sta se vredelo boriti..Srbija je zrela za protektorat..

  7. Brod zvani Srbija odavno je polomljen, podeljen i razvaljen..A banda kao sto ste vi, zadala mu je smrtonosni udarac.. Urusili ste sve sto je ljudski, sto vredi, za sta se vredelo boriti..Srbija je zrela za protektorat..

  8. Mitrovica ti potonula Nedimovicu! Mani se većih brodova, viš’da te najveći kapetan zakuc’ o za ovamo. A ovde ćeš potonuti, to ti Mitrovcani garantuju.

  9. Idite i vi i on s milim Bogom!…
    Nego, problem je što je zbog njega i vas koji ga ljubite Bog i od nas ostalih digao ruke!

  10. Pa zato upravo sada na rts_u pustaju film Sutjeska, malo da nas podsete na rat a koji ce nas „voljeni“ da spreci svojim umom i nevidjenim zalaganjem

  11. Mi stojimo postojano,
    Kao klisurine!
    Proklet bio izdajica svoje domovine 😉

  12. Kako i ne bi. Napljackali su se kao nikad do sad nijedna vladajuca garnitura. I nije im dosta. Nestrucnih neradnika desetine hiljada! Kao nikad do sad. On im je sve to omogucio! Kao niko nikad do sad!

  13. Naravno da laze po 101 put. A njegovi vukovi i vukodlaci kao popadase u nesvset od sikiracije. Da Bog mili sacuva kako se igraju odbojke preko glava ubogih gradjana Srbije.

  14. ONI SE BORE ZA SOPSTVENE ZARADE. I BOJE SE HAPŠENJA. A NAROD KO NAROD,HLEBA I IGARA…

  15. Sramota je vrlo relativan fenomen
    A u Srbiji je poltronstvo vazda bilo profitabilno
    Mali profit briše sramotu i veseli malog čoveka

  16. Vucic ima ogromnu podrsku gradjana i zato mora istrpeti sve pritiske i ostati na celu stranke i drzave.

  17. Šta su ovde pogrešno rekli? Ne vidim da su igde pogrešili i apsolutno imaju pravo da Vučić treba da ostane i na čelu stranke i države.

  18. Radi prekovremeno? Botovi, ovde nema sendviča za vas. Moraćete na Biro, onako bez kvalifikacija i radnog staža. A sada, tutanj!

  19. Auuuuuuuu… Sram vas bilo sve !!
    Kakvo ste vi poltroni i ulizice !!
    Nemate svoje JA, jer nesmete !!
    Stidite se godina koje imate. I ovog naroda!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.