Omladina DS: Ovo nije blokada, čekamo Lutovca da nam kaže zašto smo raspušteni 1Omladina DS Foto: FoNet/TV FoNet

Članovi Omladine Demokratske stranke (DS) su od sinoć u prostorijama DS gde čekaju predsednika stranke Zorana Lutovca, a u međuvremenu im se niko nije obratio niti ima najave kada će dobiti odgovor zašto su raspušteni, izjavila je predstavnica Omladine DS Aleksandra Božić.

Božić je za agenciju Beta izjavila jutros da se trenutno u centrali stranke nalaze samo omladinci DS, da je atmosfera mirna i da nije u pitanju bilo kakva blokada.

„Nismo dobili odgovor zašto smo raspušteni i zato čekamo u centrali stranke jer ne želimo da propustimo da se predsednik (Zoran Lutovac) pojavi, došli smo da ga sačekamo. Niko nam se do sada nije obratio i ništa se od juče nije promenilo. Ali ovo nije blokada, mi prosto čekamo“, kazala je Božić.

Ona je rekla da su omladinci pokušali da Lutovca dobiju na mobilni telefon ali da se on nije javljao, nakon čega su odlučili da čekaju u centrali stranke dok se ne pojavi.

Na sednici Glavnog odbora stranke juče je raspuštena Omladina DS, a zatim i Gradski odbor Beograd. Skup je napustio jedan broj nezadovoljnih članova Glavnog odbora a nakon sednice članovi Omladine DS su ušli u prostorije centrale stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari