Opasnija forma od rijalitija su jutarnji programi i emisije na Pinku, od voditelja do svih gostiju...: Cvijetin Milivojević o najavi ukidanja Zadruge 1Screenshot/N1

Miting SNS i Aleksandra Vučića mi liči na kontramiting Slobodana Miloševića 1996. godine. Oni koji su došli u Beograd imaju samo jednu jedinu rečenicu na pitanje o tome zašto su na mitingu – da daju podršku predsedniku. A, za šta mu daju podršku? – rekao je za televiziju N1 politički analitičar Cvijetin Milivojević.

Komentarišući miting večerašnji „Srbija nade“ uoči početka, u 19 časova, Milivojević je podsetio na formiranje narodnog pokreta, koje je predsednik Srbije najavio.

– Taj pokret koji on sad stvara, to je pokret za podršku Vučiću da on odluči bilo šta. Kad vidim te ljude kad dolaze…, razumem ja to, status, problem, posao, možda negde i ucena, mada ne verujem da ima puno ucena. Ali vi ni u porodici ne dajete blanko podršku, nikome je ne dajete… – istakao je Milivojević.

Govoreći o „Vučićevoj zabrinutosti“ zbog protesta Srbija protiv nasilja, Milivojević je rekao da njega tu nije zabrinula opozicija, već brojnost ljudi koji se okupljaju.

– Ovo mi liči na slučaj 1991. godine kada je Milošević doveo roditelje dece na kontramiting, dece njihove koji su protestovali 9. marta. Vučić najbolje funkcioniše u crno-belom svetu. On priziva to jedinstvo, hajde da se ujedinimo…Ustvari, čini sve da tog jedinstva nema… Pogledajte kako je funkcionisala Skupština ovih dana – rekao je Milivojević.

Komentarišući najavu ukidanja rijalitija – Zadruga na televiziji Pink, Milivojević je rekao da je Vučić glavni i odgovorni urednik svih medija.

– Opasnija forma od rijalitija su jutarnji programi i emisije na Pinku, od voditelja i svih gostiju, koji napadaju političare i građane… Prema tome, kad kažem rijalitije, ne mislim samo na „zadruge“ – istakao je on.

Sve informacije u vezi sa mitingom SNS pratite u Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari