„Jovanov vređa sve poslanike koji ne misle kao on“: Opozicija negodovala zbog uvreda koje je na njihov račun izrekao šef poslaničke grupe SNS

Ostavite komentar


  1. Nisu oni opozicija,oni su samo dali legitimitet ovoj vlasti i treba da ih vredja.

  2. neki poslovi u životu su osudjeni na propast.Četiri godine sam ulazio u svinjac i objašnjavao svinji da je krmača ali nije me shvatila,probao sam na mnogo načina nije uspelo,dovodio pametnije i obrazovanije ali svinja nije shvatila očigledno da se to njoj ne može objasniti jer ne može ona da shvati i ako je krmača.

  3. Nisu Vučićevi poslušnici navikli da se njima neko suprostavlja.Naviki da „horski“ blate sve one koji nisu „njihovi“,a tek ako se neko usudi da spomene dragog im šefa…katastrofalna paljba iz svi oružja.Skupština je samo njihova,država je samo njihova…

  4. Vrlo jasno …Vučić i država ne idu zajedno…jer se ne razumeju.
    Jedno s drugim ne ide..nikako.
    Zdanje Parlamenta je od. svog postojanja.. vremena izgradnje ..doživelo apsolutni pad..
    pameti.. ugleda..autoriteta mudrosti….i tu je kraj!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.