"Jovanov vređa sve poslanike koji ne misle kao on": Opozicija negodovala zbog uvreda koje je na njihov račun izrekao šef poslaničke grupe SNS 1Skupština Srbije Foto: Bojan Cvejić

Šefovi poslaničkih grupa opozicije su negodovali zbog reči šefa poslaničke grupe SNS-a Milenka Jovanova i istakli da Jovanov vređa sve poslanike koji ne misle kao on, da se SNS predozirao vlašću i da unižava ceo parlamentarni dom.

Podsećamo, dok je Jovanov predlagao Orlića, opozicija je dobacivala i aplaudirala, a Jovanov je uzvraćao i naposletku je zatražio od Vladete Jankovića da proveri da li su “oni koji aplaudiraju uzeli terapiju“.

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je da je Jovanov za samo nekoliko minuta uspeo da uvredi sve poslanike koji ne misle kao on.

“Upitao je da li smo uzeli terapiju. Imajte malo časti i poštovanja prema ljudima koji sede ovde“, rekao je Aleksić.

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević rekao je da su se poslanici SNS predozirali vlašću, a šef poslaničke grupe DS Zoran Lutovac rekao je da Jovanov uvredio i kandidata koga predlaže, ali i da unižava ceo zakonodavni dom.

Novaković je naveo da je Tomi Nikoliću pošlo za rukom da položi dva ispita u Novom Sadu i bude istovremeno u Strazburu.

Replicirajući Novakoviću, Jovanov je rekao da se neki sami prepoznaju, kao da imaju nalepnicu na leđima. Poručio je opoziciji da nisu na tviiteru i da u parlamentu imaju nekoga ko će im odgovoriti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari