Kako opozicija može da zada najveći politički udarac Vučiću, a da prihvati osvojene mandate?

Ostavite komentar


  1. Ume li neko od novinara da pita premijerku da li razlikuje prebivalište od boravišta , kada objašnjava njen boravak u Londonu a glasanje u Beogradu ?

  2. Prema jednom mišljenju koje i sam podržavam ova vlast se može smeniti samo pritiskom koji će se vršiti bojkotom ili eventualno izlaskom cene opozicije kako leve tako i desne na jednoj listi. Ipak preovladalo je mišljenje da se izađe na izbore koji su neregularni u više kolona i pri tome pokradeni na sam dan glasanja. Zamolio bih one koji su se mesecima i godinama zalagali za ovo rešenje posle ovih izbora objasne građanima kada će i kako pobediti Vučića. Jer ako su ovom taktikom izgubili već 5 izbora ako sam dobro prebrojao, postavlja se pitanje da li treba da nastave sa istom gubitničkom taktikom do Vučićeve duboke starosti ili treba nešto da menjaju. A treba menjati i to prvo opoziciju, a onda i taktiku.

  3. Е види опозиција не прихвати мандате и тако се ћерате до поновљених избора. Тад ви победите а ови што су сад на власти исто то ураде као и ви (рецимо) сада. Шта онда? Да се ћерате до нових избора или . . .

  4. Верујем да коментар нећете објавити, али бар знајте..
    У мојој кући је 6.чланова.
    4су пунолетни. Гласало је 2 и то за краља. У случају да кренете у ове подмукле акције срозавања Србије, на евентуалним новим изборима би гласали свих 4.и то за Вучића.

  5. Šta kukate više, priznajte da ste izgubili izbore. Zar stvarno mislite da sa podrškom Nemačke možete da vladate u Srbiji?

  6. Ovakva opozicija u Srbiji,ne samo da je spremna da ruši državu,već vuče samoubistvene poteze.Sačuvaj me Bože ovakvih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.