Deo opozicije predstavio predlog platforme za međupartijski dijalog pod okriljem EP

Ostavite komentar


  1. ja ne mogu da verujem da „opozicija“ predlaže nešto što vlasti odgovara 100%. Pa ta udruženja građana će imati realnu moć još manju od REM i izborne komisije tako da ništa neće moći da urade nego samo da kevću a sa druge strane vučić dobija oreol demokrate koji izlazi u susret opoziciji. Strašan netalenat ovih ljudi ili je ipak istina da se radi o plaćenicima diktatora.

  2. Promena izbornog sistema i da se poslanici biraju direktno imenom i prezimenom. Broj poslanika jednak broju opština, jedna opština jedan poslanik. Premijera bira skupština. Izbor predsednika na izborima. Lokalni izbori isto. Organizacija više mesnih zajednica, svaka mesna zajednica bira svog odbornika.
    Naravno ovo ne odbovara ni vlasti ni opoziciji jer su poslanici vojnici stranke, a ne predstavnici naroda!

  3. Šta se dogadja sa pravima ovih Koordinacih tela ako dodje, do kršenja izbornih pravila. Da li će ta tela imati mogućnost kažnjavanja.. Jer mi obični gradjani , opterećeni smo povećavanje kazni za sve i svašta, kao da živimo u sredjenoj državi, u kojoj svaki takav prekršaj je skoro nemoguć…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.