Opozicija sam svakom ko sebe pomeša sa državom

Nisam se odavno video sa Vučićem
INTERVJU - Saša Janković, zaštitnik građana, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Pa ne vidim protiv koga je onda kada sarađuje sa američkim ambasadorom, političkim organizacijama izvan zemlje a nikako ne vidimo ništa dobro od svega već samo još gore.Izgleda da radi samo za sebe.

  2. Lider propale opozicije, obican politikant koji radi samo kako mu americka ambasada kaze. Nista pametno od njega.

  3. Od rušenja je mnogo gore ponašanje vlasti posle toga. Takva drskost ubija nadu da se ovde može živeti dostojno čoveka. Vučić je sigurno glavni u skandalu "Savamala".Niko od njegovih saradnika se nebi usudio da uradi ovakvu glupost a da nema njegovo odobrenje ili nalog.
    Posle " Savamale" Vučić ne može biti smatran za legalnog i demokratski izabranog predsednika vlade – ON JE ZAVEO DIKTATURU!

  4. Jankoviću, ti ne treba da budeš opozicija ni državi ni vlasti (sam si pomenuo taj pojam), već samo neko ko će konstruktivno da ukazuje na probleme i rešenja.

  5. Opet Jankovic pravi sebi politicku promociju. Bolje bi mu bilo da radi svoj posao a ne da svoju poziciju koristi u politicke svrhe. Svi vrlo dobro znamo da ce biti kandidat opozicije i to sve po nalogu Skota!

  6. Opozicija je ok ako je konstruktivna i predlaze resenja. Ako samo kritikuje zarad licne promocije, onda nemoze imati postovanje ljudi vece od 5%

  7. Ružno je što smo umesto ombudsmana dobili politikanta koji samo gleda svoju karijeru u politici da izgradi a nas ko šiša.

  8. Zastitnik gradjana ne bih trebalo da koristi javnu funkciju za svoje licne interese ,bolje bi mu bilo da objasni kako jednom zastitniku gradjana pod nerazjasnjenim okolnostima umre prijatelj u stanu?Jankovicu osnujte politicku stranku pa posteno na izbore a funkciju zastitnika gradjana prepustite onom ko ce je obavljati na mnogo bolji nacin,kome nece Americki ambasador govoriti sta da radi.

  9. Ovaj veliki zaštitnik, ali ne znam koga osim svoga lagodnog položaja,dao je više izjava i imao više javnih nastupa u zadnje vreme nego čitava opozicija .A vreme pred nama pokazaće zašto.

  10. Smesno je i tuzno ponasanje Jankovica.Prvo on i nije politicar – bar zvanicno .Nezvanicno sebe vidi kao lidera u predsednickoj trci ispred opozicije sto je kaljanje ugleda –nezavisne institucije– koju predstavlja

  11. Covek napravio lepu politicku promociju od para gradjana Srbije i sa mesta "Zastitnika gradjana". Jedino sto je stiti su interesi njegovih nalogodavaca iz raznih ambasada. I na kraju ce biti kandidat raspale opozicije. Trazeci najmanje loseg medju njima (jer dobrog nemaju) – izabrace najgoreg.

  12. Covek ne shvata da davi,nek radi svoj posao,jer se u politiku razume kao mačka u kalendar

  13. G-dine Jankoviću, spominjete da radite po Ustavu, ali vi sve drugo radite, samo ne radite ono zasta ste plaćeni.
    U zadnje vreme političarite, čak sebe kandidujete i kao predsedničkog kandidata.Da vas podsetim da vi nemate pravo da budete predsednički kandidat iz prostog razloga sto jos niste skinuli sunju da niste ubica svog druga koji je pronadjen ubijen u tvom stanu, ubijen tvojim pistoljem, na kome su bili tvoji otisci prstiju, pistolj registrovan na tvoje ime.Jer, prvo ja ne bih glasala za tebe sa takvom kriminalnom prosloscu a nadam se ni cela Srbija.Srbiji treba častan i posten predsednik, bez ijedne mrlje u svojoj proslosti i karijeri, a ti, moras priznati, nisi od te **fele.**

  14. Jankovic prvo treba da osnuje stranku a tek onda da se bavi politikom a ne da govori sta mu se kaze i krije se iza funkcije zastitnika gradjana.

  15. Meni je još odavno jasno da je Janković opozicioni čovek, a sve ovo što radi sada je čista kampanja za predstojeće predsedničke izbore. Samo džabe mu je to sve, građani su ga davno pročitali.

  16. Ma ko je on zaista? Zastitnik gradjana, samoprozvani politicar? Neka mi neko objasni, on ocigledno en zna gde udara

  17. A to što si ti pomešao svoju ulogu zaštitnika sa političkim igrama, to nikom ništa, jel? I to sve za debelu platu koju primaš preko grbače naroda!

  18. Decko, jedini ko je pomesao loncice si ti. Pa ti ne pravi razliku od organa uprave i drzavnih organa. I ti se smejes necijim diplomama. Nisu to babe i zabe vec organi drzavne i lokalne uprave. Ali ocigledno da je tebi "tabula rasa" u glavi.

  19. Vec vrapci na grani znaju da on nije zastitnik gradjana i da svoju poziciju koristi u politicke svrhe. Kad cemo saznati kako je njegov prijatelj nastradao u stanu!!?!?!?

  20. Skotov pijun nam prosipa pamet. E pa gospodine vaša nadležnost da kontrolišete organe uprave a ne vlasti. A to što ne podnosite uspeh čoveka koji je mnogo mnogo iznad vas u svakom pogledu je vaš lični problem.

  21. ovo je vec previse ovakve neodmerene izjave drzavnog sluzbenika,u njegovom opisu posla koji obavlja to nisu njegove nadleznosti

  22. Janković će sigurno biti predsednički kandidat u to nema sumnje, jer je očigledno da svoj posao, tj funkciju zaštitnika građana koristi samo da bi što više napljuvao trenutnu vlast i Vučića. A nije ni svestan koliko je providan…

  23. Nije na odmet pročitati ponovo:
    "ako za opoziciju proglašavaju nekog ko traži da odnos građana sa državom bude zasnovan na predvidivim i fer pravilima, koja važe isto za svakoga, a ne na samovolji, korupciji, sili i ljudima iznad institucija i zakona, šta time govore kakvu to vlast oni, kao suprotnost takvoj „opoziciji“, grade?".

  24. Kada su demokrate bile na vlasti nisi bio opozicija vlasti i štitio gradjane što ti je i funkcija. A sada je drugačija kada te finansiraju sa strane.

  25. On treba da kontroliše kao zaštitinik gradjana ali organe uprave, a ne organe vlasti. Tu priču može da prodaje ljudima koji nisu upućeni u te stvari. Koristi svoju funkciju da radi za raspalu opozicuju, čiji će kandidat biti, i to je svima jasno.

  26. Saša Skot da dobro čitate čovek je slepi poslušnik i neka onda podnese ostavku jer očigledno nezna šta su mu ingerencije ali dobro zna da se politički eksponira na račun građana Srbije.Pa neka ga onda mentori reklamiraju ako im treba.

  27. Jankovic ne zna sta mu je posao! Za platu koju dobija mogao bi da radi a ne da se bavi politikom!

  28. Fin, kulturan razgovor, dokaz da se razlicita misljenja mogu suceljavati bez uvreda i nipodastavanja. Drago mi je zbog ovog ““pomirenja““. Budite i dalje uzor Srbiji.

  29. Institucija Zaštitnik građana, svela se na vođenje politike o trošku građana Srbije! Sramota da vas bude, Saša Jankoviću!!!

  30. Da li je moguce da Jankovic sebe smatra pogodnim kandidatom za predsednika?Covek se bre bacio u politiku sve u sesnaest.

  31. Ti si opozicija samom sebi čoveče, i onima za koje ti strani ambasador naredi da im budeš opozicija ! Dosta si nas zavitlavao, mani se praznih priča.

  32. Zasto Jankovic podrzava bivse i trudi se da na svakom koraku napada vlast? Kako moze da brani demokrate kada su nas pokrale i unistile za vreme svoje vladavine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.