Opozicija traži zabranu skupa radikala

Srpska radikalna stranka sutra će u Hrtkovcima u kući Vojislava Šešelja održati deseti partijski kongres

Ostavite komentar


    1. On je natprosecno intelogentan i obrazovan ali nas narod kaze od genijalnosti do ludila je jedan korak(on ga je presao).Ipak za ove „realne“ komentare podstio bih Vas da je osudjen za verbalni delikt od „medjunarodnog suda“

    1. Ma kakav Karlobag, kakav Ogulin?
      Virovitica ili ništa!!!

  1. Kakav je to narod koji „voli i poštuje(Damjanović)“ osuđenog ratnog zločinca? Zašto se taj ne pojavi u Kninu?!

  2. Neće valjda da stari kum (koji je tati i mami najboljeg kuma u n.i. pomogao da kupe garsonjeru, da prvorođeno čudo prirode ima gde da živi, pošto ništa u životu nije steklo (i život su mu dali mama i tata)), kumu kvari sliku o liku s najvećim brojem prijatelja u svetu i do sada neviđenim međunarodno priznatim ugledom u n.i.?
    Hoće! Čovek je psihički bolestan i to je jače od njega, ali kumče ima načina da ga zaustavi. Da nema slobodnih medija, dao bi mu i autobuse i napravio sendviče.

  3. „Na Kongresu će biti izabrano kompletno rukovodstvo stranke, predsednik, zamenik, četiri potpredsednika, generalni sekretar i članovi Centralne otadžbinske uprave.“

    Baš neka velika i jaka stranka kad sve nabrojano može da stane u Šešeljevu dnevnu sobu…
    Ali mislim da im ne treba zabranjivati ovaj „kongres“. Naprotiv, to će im kod onih sa jeftinijim kartama samo još nabaciti nekakav oreol „mučenika“ i“ boraca protiv režima“.Dovoljno je da država prestane da ih subvencioniše, pa će se sami (skoro) ugasiti zbog svog budalisanja. Naravno, kao i svaka ekstremno glupa ideja, uvek će se naći ekstremno glupi koji će je podržati. Ali sve dok svi zajedno mogu da stanu u jednu sobu (pa čak i malo veću) – ne vidim nikakav problem!

  4. koliko znam ova vlast ,slucajno, je upoznata sa takvim aktivnoswtima Seseljovaca tj ultranacionalista.Precutno ili namjerno se puista njihovo orgijanje samo zato da narod vidi kako je ova vlast dobra u odnosu na ove nacionaliste..tj da su oni mali nacionalisti iz ljubavi prema srpskom rodu..valjda zato i nepotizam vlada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.