Opozicija u RS najavila protestni skup, a vlast kontramiting u isto vreme i na istom mestu

Ostavite komentar


  1. Maske su pale. Znači iscenirana provokacija Stanivukovića je bila potrebna kako bi se našao neki povod za novo podizanje tenzija nedosledne opozicije u RS. Vrlo verovatno je ovo urađeno u koordinaciji sa opozicijom u Srbiji jer moraju da pojačaju pritisak na Republuku Srbiju i Republiku Srpsku. Znaju u obe opozicije da nemaju nikakav uticaj na biračjo telo, da ih narod neće.

  2. Kao sto neko rece, bice to skupovi Ljoticevaca i Mihajlovicevaca. Partizani se u Banja Luci vec odavno nizasta ne pitaju.

  3. Opozicija ide iz greške u grešku, prvo su pokušali da iskoriste plemeniti cilj grupe Pravda za Davida a sad idu protiv priče o NATO-u a bili su za isti.

    1. E moj naivni Stanko, bolje je ćutati nego pisati gluposti. Radi se o podvali koju su pokušali izvesti ova mafija na vlasti. Sad hoće svjesno da izazovu sukobe zakazujuci kontra miting.

  4. @Zeljki: E moj gospodine Zeljki, izgleda komentarišete nešto što niste ni videli. Taj Stanivuković je ometao rad Skupštinr i mlatarao rukama unoseći se u lice Minidtru želeći da napravi bilo kakav incidenr koji bi bio povod za demonstracije. Da ste gledali videli bi da je Stanivuković bio odgurnut, ne udaren, (da je dobio udarac valjao bi se po Skupštini).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.