Opozicija: Vučićev međunarodni ugled ravan nuli

Opozicionari o tvrdnji predsednika da je opozicija počela da mrzi Srbiju, jer mrzi njega

Ostavite komentar


  1. Raspade se politika gospodina Vučića, spoljna i unutrašnja. Gospodin Nikolić se bar držao Ustava, pa je stvar diskusije da li je obavljao svoju funkciju kako treba. Ovde nema diskusije. Ako Vučić govori o platama, penzijama, o budžetu, određuje ministre…. Zar je to nadležnost predsednika? Sad i ova bruka u Parizu gde dobismo šamar i sa Zapada i sa Istoka. Ej Putin se rukovapo sa Tačijem. Da li bi se Merkelova rukaovala sa predsednikom Republike Krim? U Parizu je sve rečeno, Srbija je izgubila Kosovo. Ko nije slep video je, ko nije gluv čuo je. Poniženi, uvređeni, opljačkani, usamljeni i u beznadežnoj situaciji, bez rešenja i od strane vlasti i od strane opoziocije, to je Srbija danas.

  2. Jasno je da Vučić ne uživa nikakav ugled. Poltrone svi koriste, ali ih niko ne poštuje. Ali mene ipak više brine njegovo bahaćenje po Srbiji, kao kompenzacija za glumatanje i poniznost pred strancima.

    1. Srpska je sramota sto su posle svih stvari koje su zadesile Srbiju 90tih ponovo izabrali iste ljude da vrše vlast*ako su izabrani legalno a je da nisu pokrali izbore)
      Ti ljudi su loše obrazovani , nedovoljno inteligentni da bi parirali zapadu u pogledu bilo kakvih pregovora koji utiču na status Srbije i srpskog naroda
      Pri tome oni ne shvataju da nisu sposobni za posao vođenja države i svoju nemoć leče fasistickim metodama prisile i ucene neistomisljenika
      Da se razumemo nisam dao podrsku opoziciji , i tamo je gro lopova i neobrazovanih , čast izuzecima ….samo ukazujem na to da nam je školstvo devastirano i zato je naš ministar policije lažni doktor , ministar vojni je dezerter i kriminalac uhvaćen u korupciji , sef obavestajaca je keramicar (to je tek za plakane)presednik je dipl.pravnik i sada zamislite kada se oni sastanu da pregovara ju sa specijalno obučenim i obrazovnim i pri tome super inteligentnim ljudima iz evrope…pa odmah smo u debelom problemu
      E to je sramota Srbije

  3. Voleo bih da jednog dana AV-a čujem kako imenom kaže na koga misli u ovim njegovim tiradama! Muka mi je više od „neki“, „ovi“, „oni“, „pojedini“, „svi znamo koji“…

  4. Idiotska opozicija ne ume da iskoristi zicer i informiše naciju šta je mafija oko Vesića uradila pre neki dan.
    Zabranili su zakonom raspolaganje i promet preko dva miliona privatnih nekretnina, takodje zabranili su da se obavlja delatnost u tim nekretninama.
    Ovo samo u truloj Srbiji može da prodje bez odgovora nacije, a kriva je opozicija koja je nesposobna da informiše i podigne masu.

    1. kakav narod takva vlast i opozicija. Grci i Rumuni dignu bunu za najmanju sitnicu a naš narod možeš da kecaš kako hoćeš.

  5. Podmuklo bi saplitao drugu decu s ledja, a onda bi bezao meni u narucje i zapomagao, gadno je bilo i cuti i videti ga…

  6. Ovakvom glupošću opozicija je „sama sebi skočila u stomak“. Jednostavno, nije tačno da je Vučićev medjunarodni ugled „ravan nuli“, uprkos tome što bi oni želeli da je tako. Lupati ovakve gluposti, ovako javno i besramno iznositi nonsense kao argument, predstavlja politikantstvo najniže vrste.

  7. Da li je Vučić trebao da napusti skup zbog rasporeda sedenja? Da. Ali da mu to što nije napustio skup zameraju oni koji bi se makro(n)u još zahvalili na tome je bezobrazluk.

  8. Kada pogledate šta se dešavalo poslednjih šest godina setite se predsednikovih reči da nas u vezi pregovora sa Kosovom „čeka pakao“, a to slušamo i danas.Zatim, „država je pred bankrotom“ a oporavila se posle godinu dana (što je nemoguće ako su finansije bile toliko loše), „opozicioni lideri su lopovi i izdajice“, pa zatim“ čekaju nas teške reforme“( osim oduzetih penzija nije bilo reformi jer stotine preduzeća još nisu privatizovana), a reforma uprave i budžetskih korisnika odložena opet za 2020 god., stalna kuknjava, hvalisanje rezultatima, bacanje para na luksuz.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.