Opštinska izborna komisija u Bujanovcu ipak sutra odlučuje o prigovoru za Veliki Trnovac 1Veliki Trnovac/Foto: Vojkan Ristić/Danas

Sednica Opštinske izborne komisije (OIK) koja je trebalo da bude održana danas pomerena je za sutra u 12 sati, potvrđeno je Danasu u „Koaliciji Albanaca  – Ujedinjena Dolina“ koja je uložila prigovor na glasanje u Velikom Trnovcu.

Predsednik OIK u Bujanovcu Fejzi Bećiri, danas nije odgovarao na pitanja novinara Danasa o razlozima pomeranja održavanja sednice.

Koalicija koju predvodi Šaip Kamberi, uložila je žalbu „zbog toga što je u trećem krugu glasanja na biračkom mestu broj šest u OŠ „Muharem Kadriju“ glasalo lice bez važećih dokumenata“.

Na odluku OIK u Bujanovcu, zainteresovane strane u ovom slučaju pre svega SPS, imaju pravo žalbe RIK-u, kao i Upravnom sudu, što je poslednja istanca.

Zbog za sada trokružnog ponavljanja izbora na biračkom mestu u Velikom Trnovcu, još uvek nisu proglašeni zvanični rezultati parlamentarnih izbora u Srbiji koji su održani 3. aprila.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari