Organizacija Srbija 21 učestvuje na predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Ovaj pokret kao i nekoliko drugih koji izlaze na izbore imaju isti problem, svi tipuju na glasove birača koji su inteligentniji od samih članova i funkcionera pokreta. Shodno tome njihovi potencijalni birači jasno prepoznaju o čemu se tu radi, da je bez sumnje u pitanju pomoć Vučiću da legitimizuje izbore i zbog toga ne samo da ih neće podržati, nego će mnogi od njih učiniti sve što mogu da nijedan od takvih pokreta ne uđe u parlament. Dakle Nenad Konstantinović može da priča šta hoće, njegova publika među građanstvom su ljudi inteligentiji od njega i već će ga postaviti na svoje mesto, kao i ceo taj pokret. Ali ima tu još nešto. Vučić se svesrdno trudi da politički život u ovoj zemlji pretvori u sveobuhvatnu svinjariju zato što se u takvim okolnostima najbolje snalazi, ovakvi pokreti kao što je 21 mu u tome pomažu, međutim to za režim u ovom trenutku nije dobro jer takva situacija po pravilu dovodi do male izlaznosti na izborima, što pogoduje bojkotašima. Zbog toga će Vučić nakon izbora morati da saopšti lažirane brojke o izlaznosti ( a treba pomenuti i da će u tome imati podršku međunarodne zajednice ), a ova nazovi opozicija koja izlazi na izbore treba tada da mu posluži da te brojke potvrdi, navodno i oni imaju iste rezultate. Zbog toga želim da upozorim Konstantinovića, ako u tako nečemu budete učestvovali, po padu režima ćete biti linearno pohapšeni, kad god to bilo. Nemoj da pomisliš da ćete se izvući, mi građani nećemo dozvoliti da se to zaboravi, a opozicija koja bojkotuje izbore je do sada pokazala dovoljno inteligencije da sluša šta mi imamo da kažemo i da u skladu sa tim postupa.

  2. Moram da verujem ljudima koji imaju para za Sava centar. Ja nemam ni da dođem do centra.

    1. Gradjani Srbije su odlucili kome ce dati podrsku tako da opozicioni lideri nemaju sta da traze na izborima.

  3. Miniranje viseg cilja a to je bojkot izbora nikome nece doneti srecu. Ne moze se glumiti slobodarski duh, a juriti kako da se okaci na budzet. Ova grupa je je ocit primer njihove beskrupuloznosti i bezgranicne zelje da i dalje uzivaju u privilegijama. Ne znam ko ce castan izaci da glasa, ali se nadam da za ove niko nece.

  4. Iskreno ne verujem da ce bilo ko podrzati ovu organizaciju, stranku ili sta je vec.

  5. Izbori jesu sredstvo i prilika za ostvarenje ciljeva I to svi treba tako da posmatraju.

  6. Znate kako se pobedjuje i menja OVA vlast, jer ste isti . Nije vama ni do Srbije ni do njenih gradjana. Vama je stalo do fotelja i vlasti. Nista niste bolji od ovih sto sada pustose Srbiju.

  7. Da li je AV poslao cestitku cenje
    nom skupu sa zeljom da uspete
    na izborima ?Steta ako nije jer je
    sa velikim trudom uspeo da vas
    okupi da „ga oborite sa vlasti“.

  8. Svaki dan osnivaju nove saveze i ovaj savez će doživeti totalni raspad.

  9. Ja mislim da su se svi uplasili vas zato sto cete izaci na izbore sa vasom „ogromnom“ podrskom od 0.1% kojom imate.

  10. Svako ima pravo da se bori ,ali narod je taj koji odlucuje kome ce dati priliku da upravlja zemljom.

  11. Sve je kupljeno pa i tzv Srbija 21, nema ovde boljitka. Gde će nam deca živeti prodane duse???? Pa ni cenzus nećete preći!

  12. Narod je taj koji će pokazati ko zaslužuje da nam vodi državu. Svaki izbori su teški, jer se ne zna kakav će biti rezultat. Ipak, verujem da će na kraju pobediti oni koji se zaista bore za naše interese.

  13. Nas narod voli dobre, proverene stvari. Znate, nismo mi za neke rizike. Politika Aleksandra Vucica se pokazala dobrom, ne vidim nijedan razlog da narod svoje glasove daje ,,juce“ oformljenoj organizaciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.