Organizacije širom Evrope insistiraju na transparentnom izboru Poverenika u Srbiji

Ostavite komentar

  1. Novi poverenik bice iz redova SNS-a. ugasili su funkciju zastitinika građana. Kad ste poslednji put culi bilo koju rec od istog. Ugasice i funkciju Poverenika. nastupa SNS mrak

  2. Insistiraju na transparentnom izboru poverenika… Od Srbije se uvek nesto zahteva ili se insistira. Za dogadjaje na Kosovu se cuti. Kad hapse Srbe bez dokaza svi cute. Kad Srpkinja u susednoj zemlji ode u zatvor samo zato sto je sudiju uhvatila za ruku, svi cute. Kad se u parlamentu nasih suseda neko izjasni kao prijatelj Srbije i ode u zatvor, svi cute. Kad se medju nasim susedima stvara pakt protiv Srbije, svi cute. E, ali kad treba birati poverenika, za bilo sta, odmah se insistira i zahteva.

  3. Dokle više botovi, da zamajavate narod oko Kosova, koje ste izgubili Kumanovskim i potvrdili Briselskim sporazumom.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.