Orlić opet pokazivao naslovnu stranu Danasa u Skupštini

Ostavite komentar


    1. Potpuno se slažem sa nekim komentatorima i ovim nazadnjakom. Kosovo nikako ne treba nazivati bivšom južnom srpskom pokrajinom. Treba ga nazivati budućom južnom srpskom pokrajinom. Nekada, ako, inšalah, daće bog…
      I na tome vaspitavati buduće generacije.
      I svetla prošlost vam ne gine.
      E ako ovo ne objavite, svaka čast.

    2. Ako KiM nije BIVŠA pokrajina zasto nema pokrajinske skupstine? Zasto nema skupstina opstina? Zasto nema policije? Zasto nema suda?

  1. Dokle više treba da se ponavlja ko je sastavio vladu sa Haradinijem kojio naravno obožava srbe

  2. Laže kako zine. kao i njegov faraon… laž sustiže laž i na tome je izgradjen ceo politički sistem ove vlasti

    1. Očekivano,
      Ni političkog rečnika , a da ne govorim o politici koju Srbija sa SNS vrlo loše vodi na račun to malo naših Srba na Kosovu.
      Dakle bi iz SNS „OSTAV“ dok ne budete razlikovali dan i noć .
      .

  3. Ovo je sramota da covek koji je realno zavrsio etf medju prvima iz generacije ovako zavrsi neki teski kompleksi

    1. Da je nešto naučio na ETF-u verovatno bi ostao u struci i bio cenjen inženjer. Sumnjam da ima neko znanje dostojno tog zvanja i fakulteta. Za političara je mogao i iz osnovne škole – da ne gubi vreme. Ovako je stigao da konkuriše za vođinu podguznu muvu broj 1 ! A pošto je tu konkurencija jaka, mora stalno da se dokazuje.

  4. „Bivsa juzna srpska pokrajina“ ???
    Ja zaista ne verujem sta sam procitao.Bez obzira sta mislio o Danasu,pogotovu sto su u pitanju privatne novine,ovaj podnaslov je sramota cak i za Danas.Trebali bi svi da se stidite,od vlasnika,urednika do cistacice.

    1. A jel nije bivša,pa zašto naši silni vladari ne odu tamo nego iz Beograda pričaju kako je Kosovo srpsko?

    2. List Danas je objavio tekst o Kosovu kao bivšoj pokraini, ali se zato vaš predsednik sprema da prizna pokrainu Kosovo kao nezavisnu državu. Nisu slučajni susreti njegovih naj bližih saradnika sa kosovskim rukovodiocima. Botovi dajte se prizvati pameti.

  5. Stvarno je nenormalno koliko ljudi nemaju stida. Kao da se ne vidi da doticni galami na druge iz necije pozadine (da ne kazem sta gore).

  6. U skupštini možete videti i čuti PRIMITIVIZAM (‚‚visokoobrazovanih‚‚)

    1. Aiiii jee Zivim za dan kad ce takvi likovi kao ti Orlicu ….biti kao malo pilence kad vas sve posmenjujemo s vlasti…Mogu vam reci dragi citaoci i publiko sto kriti …treba da se divimo Rumunima sto su smakli Causeskua 1989
      ..25 .dec….nadam se da ce i SNS proci isto….Velika je negativna energija …OVI ne mogu opstati na vlasti

    2. Kad Đurić i Srpska lista pozivaju na poštovanje ustava Kosova , onda oni kažu da Kosovo više nije srpska pokrajina

      1. A sta ce mo sa izvestajem Evropske posmatracke misije o regularnosti izbora u Srpskim sredinama ??

  7. Pokazivanje štampe u skupštini je pogrešan potez. Trebalo je neko da mu kaže da vučićevi radikali ne znaju sva slova.

  8. I njega će av da privije na grudi!-(Nešo,ne budi ljubomoran!)

  9. Poštovana redakcijo lista Danas, želim Vam svima sve najbolje, uz svu podršku Vašem radu kao najotvorenijem, najkulturnijem, najprimerenijem, najobjektivnijem uz, naravno, časopis Nedeljnik. Da nema Vas, ne bi postojalo pisano novinarstvo u Srbiji ni slobodna reč. Hvala Vam što ste takvi kakvi jeste.

  10. Dobra reklama za Danas i opoziciju ako nas kritikuju. Znate kako je Vučić došao na vlast, tako što smo ga više kritikovali, tako je dobijao i popularnost.

  11. Bolje da brice o svom partneru. Taj gospodin upravo cita Danas. I, sta sad? Razlaz?

  12. Je li to onaj Orlic sto je reko da mu je prva stvar kad bude poslanik ce da stavi novu protezu? Sta je sad, sto to ne sredi, kao Dacic? Ova mu je bas ravna , kao u kita, svi mu zubi isti?!

  13. Orlic voli Srbiju i svog Srbina? Tacno. To je lepo. Nije Ana, samo , zasto ga krije?

  14. jel doleteo u letećem automobilu na posao kad je tako raspoložen za pljuvačinu.

  15. Kada vas ovakvi kritikuju,shvatite to kao kompliment.Da nikad nisam procitao tekstove u vasem listu,posle ovog pi poceo.Samo tako nastavite,pozdrav.

Ostavite komentar


Politika

Vučić sa Ketrin Ešton: Hvala i doviđenja! 10

Vučić sa Ketrin Ešton: Hvala i doviđenja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prvoj objavi na Instagramu nakon povratka iz Njujorka, gde je vodio diplomatsku akciju protiv usvajanja Rezolucije UN o Srebrenici, objavio je fotografiju sa Ketrin Ešton, bivšom visokom predstavnicom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.