Osam godina postojanja SNS

Ostavite komentar


  1. Mi smo mnogo srećan narod zato što u našoj zemlji postoji stranka kao što je SNS i postojanje te stranke se mora proslaviti na najlepši način.

  2. Sva sreća da je jedna ovakva stranka osnovana, inače ko zna gde bismo završili sa demokratama koje su nam vedrile i oblačile po državi.

  3. Све ове године постојања СНС је посветила спровођењу мера и реформи, борби против корупције и криминала, борби за довођење страних инвестиција, смањењу броја незапослених, једном речју стварању јаке и успешне Србије.

  4. Stranka je iz godine u godinu postajala sve bitniji cinilac na Srpskoj politickoj sceni.

  5. Koliko je bio dobar potez sto su se odvojili od Seselja videlo se 2012 na predsednickim izborima a ostalo je istorija.

  6. Na dan oslobodjenja Beograda nastala je stranka koja nas je 2012 oslobodila zute tiranije.

  7. Iza SNS je osam godina uspesnog rada i nadam se da ce i u buducnosti nastaviti da rade kao i do sada.

  8. Prosto je neverovatno koliko je SNS uspeo da ucini dobrih stvari za Srbiju za tako kratak period.

  9. Srbija treba da slavi ovaj datum jer se tada rodila stranka koja ce od nje napraviti modernu i uredjenu evropsku drzavu.

  10. Ne vidim nista lose u tome sto se uredjuje Centar za kulturu. Ne radi se to samo zbog proslave godisnjice osnivanja SNS-a.

  11. Za osam godina uradjeno, sto neke nisu za ceo svoj vek postojanja. Hvala Vam, i puno srece u daljem radu.

  12. Pre osam godina se desio sudbonosan dan za našu državu, jer da nije došlo do stvaranja SNS, demokrate i komapnija bi i dalje vladali Srbijom, ko zna možda bi smo već bili odavno u bankrotu da su oni ostali.

  13. Srecan rodjendan,stranka koja uziva veliko poverenje kod naroda i traje dugih 8 godina.I treba da traju jos dugo dugo godina.

  14. Stranka koja se odrzala na politickoj sceni Srbije,narod je prepoznao ko radi u njihovom interesu i to su znali da nagrade.

  15. Partija koja traje vec 8 godina, a snaga prati i dalje uzlazni trend kako kod javnog mnjenja tako i kod stranih partnera.

  16. Osnivanje SNS-a je veliki dan za Srbiju, jer tad rođena stranka koja vodi državu u bolju budućnost

  17. Osam godina nove stranke koja je donela prave reforme i vidljive promene koje su nam donele rezultate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.