Osmani: Albanija da usvoji rezoluciju kojom se osuđuje srpski genocid

Ostavite komentar


  1. Genocid je kad desetkuješ ili uništiš jednu grupu sa određene teritorije ubistvima, prinudnim raseljavanjem i sličnim metodama, što se na KiM uistinu dogodilo i nastavlja da se događa. Da ne imenujem koja grupa je žrtva genocida, neka to kaže popis stanovništva, a „Danas“ može da nam objavi.

    Isto važi i za Hrvatsku.

  2. Trcite pred rudu – sacekajte da vam prvo Vucic izgradi put do Draca pa posle mozete da radite sta hocete, da postavljate vidljive i nevidljive granice gde vam je volja a mozete i da ih brisete ako vam je volja. Samo mi nije jasno kako ste uspeli da saradjujete sa Djilasom a za ustupanje energetskog sistema se zahvaljujete predsedniku licno. Cudo je ovaj mini sengen, ko razume – svaka cast.

  3. Olbrajtova je pre koji dan u Vasingtonu izjavila da su SAD svojom „humanitarnom“ intervencijom sprecili genocid na Kosovu. Ko sada tu laze?

    1. Kažu obadvije kao psi, lučke , koji bi tudje , a obadvije znaju da to biti
      NEĆE

  4. Genocid koji ste pročitali na srpskim stanovništvom na KIM
    Gospodo Osmani aj se kladim u što zaželite da će te postati trajno gradjanka Albanije bez KIM jer Kosovo i Metohija će zauvijek biti dio Srbije
    Nitko neće Srbinu oteti ono što je njegovo
    Budite sigurni u to, iako mislite da kad ste počinili krstove i popalili crkve da njih više nema?
    Da znate nikad nisu bili dublje u Srbinu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.