Osmani: EU tretira Srbiju kao razmaženo dete, Beograd da prihvati stvarnost

Ostavite komentar


  1. Iskreno se nadam da će „Pravda za žrtve“ najzad doći sa prvim presudama Specijalnog Suda za Ratne Zločine OVK u periodu od 09.06.1999.god do 31.12.2000.god. Drugo, nisu svi dobrovoljno otišli u Hag, dvojica od četvorice su uhapšeni. Treće, nije Srbija mezimče EU već Kosovo * koje nije prihvatila ZSO sa izvršnim ovlašćenjima koje su potpisali i EU i Tači.
    Promena ustava je mogla za osnivanje Specijalnog Suda a ne može ZSO.
    Vjosa je znatno narušila svoj integritet postajući Kurtijev glasnogovornik i sukobljavajući se sa stavovima svoje izvorne stranke LDK.

  2. Kada te lopov pokrade pa se na sudu brani kako si kriv što imaš šta da ti se otme. Ovaj naš Prvorođeni i njegovi diletanti treba da uče kako Međunarodno pravo izgleda od 99te do danas. Prvo proglasiti KiM privremeno okupiranom teritorijom, OVK i sve pripadnike teroristima i čekati povoljnu priliku, kao u Nagorno Karabahu. Niko se nikada u istoriji nije odrekao dela svoje teritorije, neće ni Srbija. Znaju to Šošoni, zato su histerični. A za zločine će odgovarati kad tad.

    1. Da proglasish za okupiranog? Od koga.od EU okupirana od onih koj su priznali realnost i priznali kosovo.Onda i mi proglasimo za okupiranu nish.topolu.sangjak.preshevacku dolinu.
      vi mozete da proglasiti za kraj vashe okupacije na kosovu i kraj price

    1. Interesantno je kako AP nije zabranio ovaj clanak jer iznosi ocigledne lazi, poput nesaradnje Srbije sa Hagom. A istovremeno velike demonkratije odmah prekidaju prenos govora predsednika usa kad samo pomisle da prica lazi. Orvel.

  3. Srbija da prihvati realnost? Osmanijeva je ubedjena da je „realnost“ ono sto Albanci fantaziraju, kao kada bi npr. da pozvala da je svi smatraju za manekenku i zanemare 40 Kg viska. Sto se tice razmazenosti, zaista je smesno kada to izgovaraju Albanci kada znamo kakav tretman su imali i imaju u zadnjih nekoliko decenija, sta im je sve oprastano, koliko su para dobili, gde su ih sve ugurali bez ikakvih zasluga itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.