Osmi protest Jedan od pet miliona u Ivanjici, poziv na veliki miting protiv vlasti 13. aprila

Ostavite komentar


  1. Ne znam dokle vise ovi protesti. Sve manje ljudi se okuplja. Trosite uzalud svoje vreme. Nece narod promeniti misljenje jer Vucic je mnogo uradio za Srbiju u vreme kada je bila slaba I u vreme kada su je ovi sadasnji opozicionari opustosili. Ne damo im jos jednu priliku da srozaju Srbiju.

    1. Takvo supljoglavo misljenje i ne moze se promeniti? Posto se iz komentara vidi neznanje i zabluda, raspitaj se kako je Srbija izgledala pre 2000 godine? Izopstena iz svih svetskih institucija, razoren sistem, kriminal je vladao svim sverama, ljudsko dostojanstvo ispod svakog nivoa, pa se informisi koje tada bio na vlasti? Nije bilo 6 oktobar, Ali je Srbija vracena u normalu i da bagra ( kriminalci, DB, i rudimenti ljudski) nisu ubili premijera, ovaj koga velicas nebi imao sanse da se dokopa I privatizuje nasu drzavu i dovede je u red delimicno slobodne zemlje? Mnogo je toga ali nisi u stanju da to absorbujes cim kod oci I pameti nevidis i nerazumes gde nas vodi samokrunisani?

  2. E Mirjana, Mirjana! Ne krivim te jer si verovatno od partije (ne zasluzeno) dobila posao ili poziciju koju treba braniti.

  3. Koja laž braćo draga.
    Jer vi stvarno mislite da sa ovakvim podmetanjima zavedete narod. Istina je sledeća, sinoć u Ivanjici šetnje nije bilo. Ova fotografija je od prošlog petka. Tako da ovakvim lažnjacima se ne zadobija narod. Već istinom i časnim namerama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.