Osnovan pokret „Metla 2020“

Ostavite komentar


  1. Da li su to naslednici pok. Nikole Šećerovskog ili Marice Hrdalo ( Nele Eržišnik)?

    1. Svi smo mi i dalje u testamentu Nikole Seceroskog, on je prvi i na vreme rekao cetke i metle i nismo ga poslusali. Sada kada ne mogu Iljusinom da isprazne, hiljadama filtera za otpadne vode nedostajucim da isfiltriraju talog nastao od vremena kada je Seceroski zborio, oni sada, metle, cak se nisu ni setili da za paucinu postoje pogodnije cetke jer metla je uglavnom za pod, usisavac to valjda ide posle.

  2. Molim botove da predahnu , bar nedeljom. Odlična je ideja , odlična poruka i mlad čovek. DSS je ( mimo mojih ličnih očekivanja)uspela da pokaže da je prava demokratska i da smeni garnituru koja nije radila dobro.Mada nije baš odgovorna za sve promašaje iz tih vremena. Hrabro napred vi mladi ljudi, a građani će vas već prepoznati. Molim da ne reagujete na botovske provokatore, ipak oni primaju platu za to, a vi radite iz ubeđenja.

    1. smenio je raškovićku koja ih je vratila u parlamet posle bruke na prethodnim izborima. prilično sam siguran da ni sada neće ući u parlament jer su pali na oko 1%. Ti što su sa njima nemaju nikakvu podršku osim možda tog čoveka i vojnog sindikata ali neki maksimum im je 2%. Prilično uspešan mlad čovek. ja bih pre rekao da je on po nalogu nekog rasturio DSS.

  3. Politička Srbija je tehnološki napredovala. Ne pobedjuje onaj koji mete metlom nego onaj koji usisava…(što više smeća to veća politička sreća).

    1. Toliko je političkog smeća u Srbiji da ne pomaže ni metla, a još manje usisivač. Potreban je bager, pa onda dolaze metla, usisivač i ostala sredstva za čišćenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.