Ostavka predsednika udruženja Šumadijska regija zbog bojkota izbora

Ostavite komentar


  1. Castan potez bivseg odbornika Radikala . Svaka cast na iskrenosti da si preglasan njih 86 a ti jedini na drugoj strani. Dobro je sto neces da se prebacujes u drugi brod ali ne rece za majcu sa Seseljevim likom i za bedz koji si uporno nosio dal ces da ga bacis i das ostavku u UDBI

  2. Da li se iko seća saveza Milenića sa Batićevim DHSS-om. Uvek je bio tamo gde je vlast i mislio je da će preko PSG dobiti poslaničko mesto. Takvih je puna Srbija i onih koji su još uvek u PSG

  3. Konacno da ova ispusena mustikla filozof iz foce konacno nestane sa politicke scene

    1. Olivere, “demokrato” “gradjanine” volela bih znati sta je ruzno u tome biti filozof ( uzgred, kaze se filosof) i roditi se u Foci( uzgred, naziv mesta se pise velikim pocetnim slovom) . Mi koji cenimo Sasu Milenica ipak smo zadovoljni sto ga mrze nepismeni i neobrazovani koje pominjanje filisofije plasi vise od kuge jer ne znaju kako da se nose sa covekom koji mnogo zna. Drago nam je sto Milenic nema simpatizere medju onima kojim je Foca sinonim za zabit u kojoj se ne moze roditi nista pametno i vredno. Licno mi je cast sto poznajem coveka, moralnu i intelektualnu velicinu, kalibra Sase Milenica. Pozdarv svim sitnim dusama koje mrze bolje od sebe jer nemaju znanja da sebe ucine jednako vrednim.

      1. pravilno je i filozofija i filosofija. a kad baš insistirate na tome ko je pismen a ko ne u poslednjem „Pravopisu srpskog jezika“ prednost se daje filozofiji. Tako da će biti da ste vi neobrazovani a i lenji da proguglate i proverite to što tako hrabro tvrdite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.