Osvanuli grafiti "Milica lažljivica, Miloš Francuz": Stamenkovski tvrdi da se SNS urušava 1foto: Zavetnici

Svaki im je novi potez poraz, SNS se suočava sa urušavanjem, komentariše za Danas Milica Đurđević Stamenkovski, liderka Zavetnika, ulične grafite „Milica lažljivica“ i  „Miloš Francuz“, koji su osvanuli u Novom Sadu.

„Malo im je što svakodnevno opterećuju televizije i druge medije koještarijama i bljuvotinama na moj, i na račun Miloša Jovanovića i Boška Obradovića. Nije im dovoljno što se očajnički trude da unište javnost, nego još moraju da uništavaju i javne površine, da prljaju čiste novosadske ulice“, navodi Stamenkovski koja je i šefica  poslaničkog kluba ove stranke u Narodnoj skupštini.

Stamenkovski poručuje da građani ne treba da se čude ako ovako nešto naprednjaci počnu da pišu po ulazima, na vratima stanova i kuća.

„Svima vama, bez obzira koju stranku glasate. Oni to moraju“, napominje šefica poslaničkog kluba Zavetnici.

Ona pita da li je to ostavština Blerove „savetodavne“ škole uništavanja, ili instrukcija drugih „besplatnih“ agencija, ili samo autentičan SNS potpis, ili sve ovo skupa i dodaje da je to manje važno.

„Izvesno je da se SNS panično suočava sa urušavanjem. I svaki ovakav potez, novi je poraz. Ulice će se oprati. Ali obraz ne“, poručuje Stamenkovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari