Otvorena dva poglavlja, Joksimovićeva rekla da je vlada „bila preambiciozna“

Ostavite komentar


  1. Ako se nesto obeca, a ne ispuni se, svuda u svetu padaju ostavke. A ne opravdanja. Ne secam se da ste vratili te prambiciozne plate za posao koji niste obavili? Napredno, nema sta.

  2. Teško narodu Srbije! Vlast otvara poglavlja, uvodi diktaturu i uništava ekonomiju.
    Laže, krade i otima. Ministar koji izjavi da ljudi u Srbiji IMAJU PRAVO na penziju ali da iznos može biti koliko vlada odluči. Šta će biti s nama?

  3. О КАКВИМ СЕ АМБИЦИЈАМА уопште прича, Црна Гора отворила 30, шта кажете на то наши политички експерти!?

  4. E Joksimovicka, vrati se ti u muzicku skolu da predajes deci, kakve ti imas veze sa evorpskim integracijama. Ko je jos cuo da tako vazan posao radi osoba koja je zavrsila muzicku akademiju, stvarno da nije tuzno bilo bi smesno.

  5. Eto narode kako se to udesi. Pomenuta gospođa kao svojevremeni član uredništva lista "Velika Srbija" zagovarala je druga stanovištva i sa svojim kolegama, sadašnjim, ali i onim zajedničkim pre razdruživanja od njih, je bila grčeviti, nepokolebljivi, neustrašivi,…..pobornik i protivnik i samog pominjanja EU, a kamoli nekakvih integracija, a sada nas, podignuta čela i s ponosnom vodi ka toj (tada ozloglašenoj, a sada bezalternativnoj) EU. Ne znam šta ovi iz Brisela misle o svemu tome, ali mogu da pretpostavim.

  6. Nemoj, sestro, ni da zuris. Ovako ces obezbediti posao oko pregovora sa EU i za svoje cukununuke… Cemu zurba, tebi je bajno.

  7. "ČLANSTVO u Svetskoj trgovinskoj organizaciji (STO), ukidanje zabrane prometa genetski modifikovanih organizama (GMO), otvaranje državne kase za učešće u donacijama koje EU daje nerazvijenim zemljama, ali i suspenzija sporazuma o slobodnoj trgovini sa Rusijom – samo su neke od "zamki" koje očekuju Srbiju u okviru poglavlja 30, o ekonomskim odnosima sa inostranstvom, za koje je Brisel upravo dao zeleno svetlo." E pitanje je kako ce ovo Vucic objasniti Putinu

  8. Реституција је поглавље које никада неће бити затворено. Црквена земља Метохија, моја, твоја, његова дедовина конфискована од стране комуниста. Чедина вила коју је запосео чија је!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.