Bastać: Nedostaci i propusti Paliluske pijace videće se u narednim danima

Ostavite komentar


  1. da li je moguce da ovaj jos nije u zatvoru? pa ovi zuti su stvarno upropastili pravosudje, ovo je takva bruka i sramota…. ne znam sta cekaju DW, new york times i slicnni da pisu o ovome, gde je ovaj manijak jos uvek na slobodi u zemlji koja je u evropi…

    1. Vidi, današnja Srbija JOŠ ne funkcioniše po botovskim željama i JOŠ NIJE dovoljno da se niotkuda pojavi neki lik i samo izdeklamuje na TV „taj i taj me je pre godinu i po dana tukao i davio“, pa da „taj i taj“ odmah bude zatvoren, osuđen i upućen na dugogodišnju robiju.
      Kao što JOŠ NIJE dovoljno da neki lik, pa makar taj lik to bio i PreCednik lično, samo brzinom munje prospe „taj i taj je ukrao 619 miliona evra“, pa „taj i taj“ odmah bude zatvoren, osuđen i upućen na dugogodišnju robiju.
      Ne ide to tako. Uprkos žarkim željama botova. I veoma je dobro što to JOŠ ne ide tako.
      A ti pokušaj da shvatiš zašto je to dobro. Mada nemam nikakvih iluzija da li ćeš uspeti da shvatiš…

      1. Nije jedan lik,nego kum, a pojavila su se još dva lika,na tvoju žalost.Palilulska pijaca?Pa,ko im je kriv kad nisu platili reket,sad neka neko očekuje kesu na glavu.

    2. “IZNOGUDE“,to će tako biti dok ne prodju izbori, a kad prodju,tek tada će kovert-tužioci shvatiti da ovi što su ih postavili više neće na vlast, e tek onda će biti “jurnjave“, a do tad su razni Bastaći bezbedni.Zato su i nervozni, a tu je i zakon o poreklu imovine…

      1. Odlično. Hoće li se onda razjasniti kako je PreCednik finansirao školovanje svoje dece kod Šarčevića od plate koja je desetak puta manja od iznosa školarine?

  2. Ovi idioti koji su protiv modernih estetski privlačnih objekata i ne smeju da dodju na vlast, nikad. Što nas vraća na..da su stanovnici Beograda generalno obrisani od lepe arhitekture, jadno je to kad bivši radikali rade koliko toliko, da se socrealistički Beograd makar malo menja. A onda dodje nazovi demokratska opozicija(oksimoron) da to kritikuje. Dakle nema nade za ovaj narod.

    1. Ti očito nisi video uživo taj objekat. To se ne uklapa nikako u okolinu. Taj deo Garašaninove i Majora Ilića su sada u stalnom mraku jer im ovo čudo zaklanja dnevnu svetlost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.