Opozicione stranke: Kurti se ponaša suprotno agendi koju Kosovo treba da ima u dijalogu

Ostavite komentar


  1. KOGA B RIGA ZA OPOZICIJU?????:):)
    DA SU DOBRI BILI BI NA VLASTI!
    KURTI SE PONASA KAO PREMIJER SUVERENE DRZAVE!

  2. @nada

    Kurti ti je jeftini populista i nacional-sovinista na koga se pale Albanci sa jeftinijim kartama, sto se vidi i iz tvog komentara. Nego, koje „suverene dzrave“? Nemoj da si smesan, ta tvorevina je izdrzavani protektorat, zavistan od sponzora i nesposoban da se uclani u UN, OEBS, Interpol… Spada u istu kategoriju kao Donjeck ili severni, turski deo Kipra.

  3. Opozicione stranke: Kurti se ponaša suprotno agendi koju Kosovo treba da ima takve gluposti niko ne dozvoljava u svojoj zemlji sta nisli da treba da silom pljacka srpsku zemlju gde to ima to niko ne dozvoljava u svojoj zemlji neka ne provocira nikakvog prava nema da silom lazima radi sta god zeli taj albanski cirkus se treba spreciti neznam zasto se trebaju pitati to pravo oni nikakvog nemaju svega je tamo illegalno cirkus se vidi godinama pljackaju lazu provociraju gde to ima da se radi silom u tudjoj zemlji to se treba spreciti jer nikakvog prava nema da provociraju lazu svega izbegavaju cirkus cista pljacka gde to ima to se treba spreciti !!! !!!

  4. Nebi ja to nikada dozvolila da sam silom lazima on sam sebi to pravo daje u tudjoj zemlji gde to ima da radi silom lazima sta god zeli neka vise ne provocira neka vise ne bezi od svojih obaveza sto godinama cirkus rade taj albansli cirkus u tudjoj zemlji se treba definitvo skloniti spreciti previse se svega silom lazima izbeglo dosta je bilo albanskog cirkusa !!!

  5. Kosovo je srbija za sta se kuti pita neka se vise ne provocira neka ne bezi od svojih obaveza kosovo se nece dozvoliti da se silom pljacka kisovo je vekovna zemlha srbije i svoja se zemlha nikome ne da !!!

  6. Godinama izbegavaju normaliaciju ZSO silom lazima izbegavaju gde to ima da se silom illegalno svega prekrsenog sam medjunarodno pravo na kriminalno svakim zlocinom radi sta god se zeli u tudjoj zemlji nikakvog prava nemaju neka prestanu sa provokacijom u tufjoj j zemlji previse su preterali u svemu !!!

  7. Шта се бре заносите да ћете бити призната као вештачка творевина? Никада .постојаће те док вас спонзори финансирају..после тога нема вас…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.