Pacoli proglasio Handkea nepoželjnom osobom na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Sta Pacoli ne pominje: Kosovo (drzava ili ne) je nepozeljno u Evropi. Stvarno sam prosao mnoge zemlje i sve sto ljudi znaju o Kosovu je, da njihovi „drzavljani“ pune zatvore zapadnih zemalja i da niko ne bi hteo imati Albance kao komsije.
    A Handke ce otici na Kosovo kada on bude zeleo, (iako ne znam, zasto bi covek sa trunkom inteligencije zeleo posetiti tu jazbinu kriminala) a ne kada mu to neki podrpani OVK-ovci dozvole.

    1. Albanci u zatvore zapada ! a ja mislim da vasi zlocinci koji su dobili od dozivotni pa do manji godina lezu po zapadnim zatvorima … a sto se tice niko nece Albace za kosmsije mozda si hteo da kazes za vama serbima niko nece sa vama pocevsi od Slovenaca (blago njima sto se ne razgranice sa vama) I NAJBOLE SU PROSLI pa Hervati , Bosnjaci , CeroGorci , Albanci , Kosovari , S.makedonci …

      „A Handke ce otici na Kosovo kada on bude zeleo“ ALI MOZE DA ZAVERSI KAO marko djuric VUCEN KARAVATO KAO DZUKELU PO PRISTINI

      1. @U.S of Albania

        Koliko ste vi Albanci sa Kosova pozeljni i obozavani govori i to da ste jedini kojima trebaju vize za EU. JEDINI U EVROPI, a ti samo nastavi sa narcisoidno-nacoskim samozavaravanjima.

      2. A bas covek krenuo u posetu KiM….. Kakvi ste domacini…. Pa dobro, doci ce na tenku Tigar M-43….

      3. @U.S of Albania

        Jedini u Evropi kojima trebaju vize za EU ste vi. Toliko o vasoj popularnosti i postovanju i koliko hoce svi da imaju posla sa vama.

    2. @DIZSD*** Doći će na Kosovo kada i The Little canis lupus u Prištinu ili Julin u Hrvatsku!

  2. Hajde molim vas promenite ovu odvratnu fotografiju. Ili, nemojte uopste da stavljate sliku, za ovog je dovoljan i tekst.

  3. Ono kada nebitni misevi, ljudsko dno, bizMismeni, ratni zlocinci, kriminalci, muljatori, koji su knjigu videli samo na televiziji zabranjuju dobitniku Nobelove nagrade da poseti Kosovo koje btw. cak nije ni njihovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.