Pajtić: Dačić je sigurno dobio garancije da će biti deo izvršne vlasti

Sagovornik Danasa o odluci socijalista i naprednjaka da na parlamentarne i lokalne izbore idu odvojeno

Ostavite komentar


  1. Pa po meni, sada bi članovi SPS, trebali glasati za opozicoju, u inat Dačiću, jer se vidi da on gleda samo sebe i svoju poziciju.

  2. Bolje Pajtić da proba da objasni kako je Demokratska stranka dospela tu gde je sada, nego da mudruje o drugima.

  3. Bilo je onih opoziciono nastrojenih građana koji su se nadali da će se SPS prešaltati na opozicionu stranu ali se to ispostavilo kao lažna nada. Videćemo hoće li lista SPS-JS uspeti da pređe i ovaj smanjeni cenzus na beogradskim izborima.

  4. A ti lopove vrati deci pare od vrtice i parkice i decja igralista U novom sadu i okolini Vojvodine pokrao si sve zivo .

  5. Firma „Lučar Holstein Farms“ iz Deronja

    subvencionisana je sa najmanje 288.939 evra. Pod pogonom novih tehnologija, u ovom slučaju, podrazumevano je šest bikova od kojih se dobijao materijal za osemenjivanje rasnih krava. Firma je isporučila Pokrajini 31.689 dozu semena, što se može utvrditi iz dokumenta IV Vojvodine, ali gde su te doze završile nije objašnjeno čak ni u odgovoru na pitanje koje je postavljeno na osnovu Zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja.

    Ova isporuka ne uklapa se ni u jedno pravilo po kome bi trebalo da posluje Fond, a isporuke u robi, umesto vraćanja dugova u novcu, po pravilima Fonda, predviđene su jedino za humanitarne svrhe i za ustanove.

  6. Vučić ih naterao da se potrude oko sakupljanja glasova, inace glasacko telo SPS_a je sve manje.

  7. Uspece da predju cenzus jer ce im Vucic dati jedan broj glasova.Sami tesko da bi presli 3%

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.