Pajtić: Đinđića javnost nije želela da shvati

Ostavite komentar


  1. Necemo mi kineskim putem…!! I to je bio moto Zoranovih govora…? A mi smo, eto, na pocetku i drzimo govorancije,i gle ,opet na Terazijama…A mozda i nemamo kapacitet,za promene…( cit. pok. Zorana… ) I gle,opet neko hoce da na njegovom zivotu,napravi kult,mada je i on voleo politicki marketing…Duga prica,se opet ponavlja,a patrioti i neopredeljeni (tzv. raja ) traze nova lica…novo,novo,najnovije…pa izabrase nove karijeriste…

    1. Agronome, jel’ mozes jos jednom da objasnis sta si hteo da kazes ali bez tolikih zareza?

  2. Tačni komentari o Z. Đinđiću, pogotovu Pajtićev. Tek mesecima (kod nekih godinama) posle ubistva je počela javna „podrška“ Z. Đinđića, ustvari kešanje o njegovu stvarnu veličinu. Dok je bio živ mnogi ga nisu voleli (neki čak i mrzeli) upravo zato što je počeo promene u društvu. Kod nas se poštenje, rad, uspešnost, želja za promenama na bolje … ne prašta. Više nam prija „sigurno“ i toplo blato koje nam pruža Vučić sa svojom bandom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.