Pajtić: Vučić u šoku, nesvestan mržnje građana prema njemu; Milenković: Posle poraza na ulici, ovo je još jedan u nizu udaraca na Vučića

Sagovornici Danasa o nezadovoljstvu i ljutnji predsednika SNS prema svojim stranačkim kolegama zbog referendumskog rezultata

Ostavite komentar


  1. Po ko zna koji put foteljaški političari i analitičari ne razumeju šta se dešava u realnosti na terenu. Glavni razlog za veliki broj glasača NE na referendumu je percepcija pitanja – stvorena je percepcija da DA traži EU i Amerika, pa su građani u „inat“ glasali NE. Najveći otpor ćlanstvu Srbije u EU danas pružaju urbani i delom opozicioni glasači Srbije!! To valjda nije neka mudrost – pogledajte samo, Dveri, DSS, Zavetnici, Radikali, Radulović… pa onda i Đilas koji non stop napada EU da u Srbiji održava „diktaturu“, Jeremić koji se sa nipodaštavanjem izražava o zvaničnicima SAD i EU. Još je Tadić jedini koji je i dalje na EU kursu. Naprednjaci su po tom pitanju podeljeni, i to se videlo i na referendumu. Pola naprednjaka u gradovima ili nije izašla, ili su glasali NE. Na selu su glasali DA jer je, i to mislim stvarno, pro-EU atmosfera tamo znatno jača i stranačka disciplina bolja. Znam da je Pajtiću i njemu sličnima to teško za shvatiti, ali potrebno je ponekad napustiti komfornu učionicu na fakultetu i otići na „pijac“ i porazgovarati malo i sa običnim ljudima.

  2. Šta sad treba da se sažalimo nad govedom posle svih promašaja,gluposti,zločina i krađa.Vučiću,ostavka kao i vlade,hapšenje, lustracije.Nikakvi aprilski izbori već tehnička prelazna vlada.Ima da stradaju pojedinci,a ne narod.

  3. Pogrešna konstatacija građani su svim srcem uz predsednika Vučića i ovo je van političko pitanje bilo vezano za referendum svako ima pravo na svoje mišljenje. Ali jedno je sigurno da će građani podržati predsenika Vučića

  4. Dobro sada će AV opet krenuti da kuka i zapomaže kako mu neko po 98-mi put radi o glavi, priprema mu likvidaciju. Naravno i njega i cele njegove porodice uključujući i njegovo „dete“ od 120 kila i 24 godine života. Sve to u cilju da izazove sažaljenje naroda jer se on, eto, bori za Srbiju i bolji život naroda, nove autoputeve i fabrike i druga zamlaćivanja naroda, a dušmani hoće da ga umlate!

  5. Eto prilike za tebe ,pošto tvrdiš da Vučica narod ne voli i ne podržava znaci da tebe vole i podržavaju , znači u Aprilu te ceka fotelja i oprost za sve mahinacije i lopovluke u Pokrajini dok si bio na vlasti !

  6. Ja stvarno ne znam zašto ovom čoveku dajete prostor da govori o bilo čemu, kada je on, ali on lično najveći krivac za gubitak vlasti DS-a, i najveći krivac za mogućnost da ova vlast uopšte dodje na vlast. Doduše, „mrtva trka“ izmedju njega i Djilasa.

  7. Na predstojećim ponovo kontrolor i tamo neće ukrasti sigurno glas!!!
    Brojiš sve zasebno i sa upisanim vremenima svakog izašlog sa tačnim brojem izašlih po satu …jedino je problem od 06-22 h moras biti prisutan!!!

  8. 2012 protiv zutih,bilo neke nade da ce plavi ukinuti partijsko zaposljavanje,nepotizam,da nece biti kupovine diploma
    2022 znas sta nudei zuti i plavi i kako su radili
    Nema odgovornosti ,nema izbora,svi se izmesali

  9. A sto bi iko morao da bude voljen? Ni Pajtica nesto ne gotive pa se i dalje bori za vlast!

  10. Kao opoziciono nastrojen glasač, reći ću ovo, ni izbliza ga ne mrze kao Vas.

  11. A ON čestitao ,, građanima“na rezultatu referenduma,hahahahaha…Koja farsa, ovo nema ni u Kovinu, Toponici…

  12. A odakle Pajtiću ideja da građani Srbije mrze predsednika koga su izabrali na sasvim legalnim izborima

  13. Samo se tešite,preskočice vas kao plitak potok.Šta ti misliš da se zaboravilo šta si radio dok si bio na vlasti.

  14. Ne želimo tvoju „zaštitu“ sa zvucnim signalom vozila u rikvercu. Maltretiras nas tom bukom u stanovima.I bivši glasači ga vise ne podnose. Ne maltretirajte gradjane.

  15. Imali išta u vašim glavama išta osim mržnje . . . Vaša opsesija Vučićem je prešla u patologiju . . . Način na koji se obraćate preko srednjoškolčevog listića neće doprineti da ovi jahači odu . . . I ono što vam nije jasno je da vas ljudi ne vole . . . Puno ste zla naneli i to vam se ne prašta i neprašta vam se to što ste, od velike pameti, doveli ove da jašu . . . Kako god, vi ste deo naše ružne prošlosti . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.