Pajtić: Šolc je parafrazirao Briselski sporazum kojim je Srbija već priznala državnost Kosova

Ostavite komentar


  1. Tačno, profesore. Nisam fan vaše stranke, naprotiv. Činjenica je da ste precizni i objektivni u ocenama, o političkim prilikama u Srbiji.

  2. Svedočili smo nepotizmu, uzurpaciji svih institucija i brisanju podele vlasti, što je sve suprotno onome zašta se Evropa zalaže. Evropski zvaničnici su žmurili na sve to i kada su dolazili u Srbiju davali su čak i afirmativne izjave o stanju u Srbiji iako su građani znali da te izjave nisu tačne“, rekao je profesor vucic je radio iskreno i posteno svoj posao mislio za dobro ali nije znao da su svi oni protivnici srbije nije srbija kriva za nista srbija i vucic su radili posteno svoj posao srbija nije kriva za tudje lazi i za njihovo licemerje zapada i eu nije to normalno sta su svega zlocinom silom lazima i nepravdom radili u srbiji i njen deo teritorije i narodu bez ikakvog razloga srbija i vucic imaju pravo da tuze za svaki zlocin silu i nepravde sto cine u srbiji u njenoj zemlji i svega sto su radili na illegalni nacin sto nisu imali pravo da rade i svaki silni mucni zlocin protiv neivnih naroda i deci vadjeni ljudski organi i prodati veliki je to zlo pocinjeno srbiji bez ikakvog razloga sto i mnogi znaju i svoje zlocine ne priznaju !!!

  3. Cinjenica je da je taj sporazum zlo za Srbiju I veliki korak ka priznanju Kosova,ali da je on znacio I priznanje niko nas ni za sta ne bi vise pitao.

  4. Zbog Pajtića i družine, mnogo naših je otišlo u Nemačku, jer su zatvorili i rasprodali fabrike, a novac podelili međusobno.

  5. Pa zasto onda prijatelju glasaju masovno za vucica i njegovu politiku? Dali zato sto ti isti gradjani sopstvenim ocima vide boljitak ili…?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.