Marković Palma: Nemačka koja je genetski genocidna predložila Rezoluciju o Srebrenici 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Dragan Marković Palma izjavio je danas u Nišu da je najveći apsurd predložene Rezolucije o Srebrenici taj što ju je predložila Nemačka „koja je genetski genocidna“.

U saopštenju JS, navodi se da je Marković kazao da je glasanje u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija pokazalo da evropske države, osim Mađarske, Grčke, Slovačke i Kipra, ne odlučuju samostalno i da su „zeleno svetlo stisle zbog nečijeg telefonskog poziva i sada zbog toga crvene“.

On je tokom razgovora sa građanima Niša kazao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao da je „pravi lider slobodarskog sveta“ i da je na pravi način branio i odbranio Srbiju od međunarodne nepravde, kao i da je to „video ceo svet“.

Na pijaci na Bulevaru Nemanjića aktivisti Jedinstvene Srbije delili su građanima kobasice, ćevape u sendvičima, domaću rakiju, vinjak, pivo i sokove, uz glasnu muziku.

Sa Markovićem su bili nosilac liste koalicije oko Srpske napredne stranke u Nišu Dragoslav Pavlović, koga je on nazivao gradonačelnikom.

Jedinstvena Srbija  je deo liste „Aleksandar Vučić – Niš sutra“, koja je pod rednim brojem jedan na glasačkim listićima u Nišu.

Koaliciju čine SNS, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partije Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, JS, Srpska radikalna stranke, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari