Palma: Ponoš nikada neće biti pravi predstavnik srpskog naroda

Ostavite komentar


  1. Kad kriminalci napadaju casne i postene ljude to shvatamo kao kompliment. Gospodin Ponos bi trebalo da se zahvali Palmi.

  2. Dobro je da su kriminalci kao ti i tvoj Arkan pravi predstavnici ovog naroda. Zato propadamo i nestajemo.

  3. Koga je briga šta lupa ovaj arkanovac, ratni profiter i bludnik? Je li on možda sa tim epitetima zaslužio da bude nekakav predstavnik naroda? Zato i jesmo tu gde smo. Ali neće još dugo! Do 3. aprila a onda da vidimo ko je šta radio!

  4. Vidis, bitno je da si ti slika i prilika vecine srpskog naroda, na zalost.

  5. Zar te nije sramota da pomoliš glavu, a ne da komentarišeš bilo šta. Posle bunga-bunga žurki i odbačene optužnice, jer se“ništa nije dogodilo“, treba te barem penzionisati.

  6. Palma – kakva intelektualna gromada. Sofisticirani analiticar drustveno politickih zbivanja.

  7. dok su oni bili na vlasti ako se ne varam i ti zajedno sa tvojim partnerom dacicem bio na vlasti. nažalost narod ne pamti pa ti oprašta ovakve neprimerene izjave. takodje da li je neko pravi predstavnik naroda je stvar naroda a ne vaše ne političke izjave. vidi se da niste mnogo odmakli od vašeg idejnog lidera arkana i njegove SSJ

  8. Koji je ovo „joksirko“, umesto da bude u oboru (zatvoru) on blebece po rezimskim medijima i pokusava da ukalja obraz generalu, bagra

  9. Jok ti si, „pravi predstavik srpskog naroda“, samo što niko ne želi takvog kao ti, čak ni u Jagodini.

  10. A vi Arkanovci da palite i pljačkate po Hrvatskoj to je moralno to možeš. A gde ti je sad čuveno srpsko jedinstvo da medju nama nema razlike da je Srbin je Srbin ma gde bio. Da voliš i poštuješ ovu zemlju ne bi je brukao na svakom ćošku. Ti nisi Srbin nego glib.

  11. Bravo Kuplermajstor najpametniji si malo su ti dve noge bile (bikovski vrat imas vec)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.