Palmer: Srbija i CG će večno biti susedi, rešenje je u partnerskom odnosu

Ostavite komentar


  1. Neki jos sanjaju da je CernaGora deo serbije a ne sused tu lezi problem … sve dok se ne pomire ovi fantazme iz devedesetih sto su na politiku u serbiji nema mira na balkanu .

    1. Nema mira na Balkanu sve dok albanski nacosi smatraju Kosovo, pola Makedonije, delove Grcke svojima i sve dok se Albanc ne odreknu iz ko zna kog veka zaostale politike i ponasanja. Btw. nije ti neugodno da se potpisujes sa „Kosovar“? Kapiras da je „Kosovo“ naziv koji potice iz srpskog jezika?

    2. E ti si upravo jedna od onih pokvarenih budaletina koje me nerviraju kao i ovaj Palmer. Nije Crna Gora u pitanju nego Milo. Srbi ne mogu u Crnu Goru a salju studente u Srbiju da studiraju. Hoce da Montenegro airlines slece na Beogradski aerodrom a Srpska avio kompanija ne moze u Crnu Goru. Ajde, Palmer je Amerikanac i moze mu se da lupeta sta hoce. AliMilo… Milo je jedno malo iskvareno i neposteno g…nce. Zelim Crnoj Gori sve najbolje ali dok je ovaj na vlasti ja tamo ne isem a ni moja familija a to mu je samo od moje familije, ove godine cirka 2000 rura manje. Grci, evo nas.

      1. Kad tako razmišljaš potpuno si u pravu. Zato ostani doma. Može i za vazda, a dako se Crna Gora snađe i bez tebe i tvog voljenog Vučka…

        1. @Posmatrač sa strane

          A kada ces ti vec da ostanes „doma“? Nego si po vazdan po srpskim sajtovima? Cenis da Srbija ne moze bez komentara Milovih pionira? Veruj, moze.

        2. Otkad to Crnogorci nisu SPREMNI za kucu i drzavu nego za DOM ? Ispunicu ti zalju, ostacu, ali KUCI. I za razliku od tebe postujem SVE postene Crnogoce i Srbe. Ali ove godine ne bih da dovedem nijedno svoje dete kod vas. Mozda Milo baci suzavac ili nesto jos gore pred izbore. Pravite neprijatelje tamo gde ih nemate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.