Panović: Vučić bi mogao da bude novi Tadić

Ostavite komentar


  1. DALI JE i ovo neko ko je već,,srećom,,,zaradio virus,konfabulacije,, ili je enpassant u Srbiji a bio glavni urednik lista koji je,,lider,,označiomkao tabloid njemu,,silnom,,protivan,.Ko je iz Tadićevog,,režima,, bio na istoj,,leniji,,sa ,,liderom,,i kako se uopšte mogu porediti bez obzira na sve Taduićeve loše poteze,. s obzirom na UKUPE IM ,,MINULE RADOVE,,.JESMO LI,,ZAHVALJUJUĆI,,TADIĆU IZVAN EU I CIVILIZACIJE,, ILI SE TO EXURADNIK NAŠAO U ,,POZICIJI DA PODRŽAVA, ,,LIDERSKU POZICIJU,,OVAKO SKLEPANE KOALICIONE SEKTE,,I ISTORIJKE POBEDE,,..AKO JE,,SRAMOTA IMATI ,,MORALNA NAČELA I PRI TOME ,,DA IMA NEKOGA DA MU, ČUVA KUTIJE,,OBJASNIOJE U NAJKRAĆEM ,,ISTORIJSKU POBEDU,,. TUTO KOMPLETO,,..

  2. Taj film Srbija nece da gleda. Bolje je Toma za predsednika, Vucic za premijera.

  3. Tacno, ako se kandiduje za predsednika RS, Aleksandar Vucic ce postati Boris Tadic,ali kao porazeni politicar, u penziji. Drustvena dinamika se krece u tom pravcu, ali tu informaciju niko nema hrabrosti da mu kaze, a mnogi i ne znaju. Uostalom, to je normalan tok i put Srbije u pravnu i stabilnu drzavu.

  4. To sto ti smatras,zelis ili mislis zadrzi za sebe,koga briga za tvoje misljenje .

  5. Neće se Srbija vratiti na model Borisa Tadića ,ne zbog toga što se neće Vučić kandidovati na predsedničkim izborima , nego što smo mi politiku koju je vodio Boris Tadić poslali u prošlost.

  6. Nema mesta poredjenju Vucica sa Tadicem. Kao da je bitno da li je Vucic premijer ili predsednik. Tadic je za Vucica mislena imenica, a isto tako i Mirko Cvetkovic. Nivo bahatosti, zatupljivanja i primitivizma, znaci siromasenja u svakom pogledu, pod Aleksandrom Vucicem i SNS je nepodnosljiv i urusava Srbiju dramaticno. Zato dosta sa poredjenjima onoga sto se porediti ne moze.

  7. Zaista nije jasno po ko zna koji put Aleksandar Vucic treba da javno kaze da se nece kandidovati za predsednika drzave. Da ce SNS kada za to dodje vreme kandidovati svog kandidata, naravno da je trenutno najblizi da se ponovo kandiduje Tomislav Nikolic, koji ce svakako raditi na tome da gradjani zive bolje, i raditi kao pravi tim.Jos je cudnije poredjenje Panovica da bi Vucic bio drugi Tadic, savim pogresna procena bez ikakvih cinjenica.

  8. Ja mislim da u redovima sns-a ima mnogo pametnih i skolovanih ljudi. Nacice premijer najbolje resenje i najboljeg kandidata. Najbitnije je da premier i predsednik imaju dobru saradnju,zato i treba podrzati Vucicevog kandidata

  9. Zašto svi novinski komentatori, pa i Panović, veruju u Vučićevu pobedu? Čime objasniti nesklad između nikakvih uslova života i pogubne socijalne, državničke i ostalih politika koje Vučić sprovodi i njihove sigurnosti da će ovaj vođa naprednjačkog jata gladnih skakavaca pobediti veoma ubedljivo?

  10. kreuo zuti tabor da finansira ? Najbolje bi bilo da pobedi Vucicev kandidat. Zbog dobre saradnje i zajednicke politike,jedino tako mozemo da odrzimo neku stabilnost !

  11. Dva kandidata iz redova vlasti? Pa nisu oni opozicija koja ima najavljenih deset kandidata, jer ne mogu da se odluce koji ce doneti najmanje stete.

  12. Nikako ne mogu da zamislim Vucica u ulozi Predsednika sa protokolarnim ovlascenjima koje ta funkcija nosi. To mi nikako ne izgleda kao scenario koji je izvestan, osim ako se ne uvedu neke novine.

  13. Politički analitičari bi trebalo da znaju da iza svske moguće pobede postoji i mogući poraz i da iza mogućeg nije baš uvek i nemoguće.
    U politici se ne može pričati o željama već samo o odlukama. Odluka je ono što se mora doneti i ima svoje kosekvence.

  14. Nema potrebe za time. Nikolic je sasvim dovoljan za kandidata kad se pogleda ko ce mu biti konkurenti.

  15. Ma najverovatnije da će Vučić uskoro proći kao Tadić i to baš onako osamljen u nekoj kući na obodu grada kao i Tadija koji ne bi u životu to bio da nisu ove snage mraka i haosa koje sada vladaju bile vraćene onim atentatom na jedinog čoveka koji je mogao da uredi ovu nesrećnu zemlju. Ovde se sitematski radi na anarhiji, jer banditosi što reče Grahovac samo tako opstaju. Vučić je baš taj banditos

  16. Srbija se nece vratiti na model politike Borisa Tadica, jer bilo koju funkciju bude imao ikada Aleksandar Vucic on ce je obavljati posteno i savesno, pa makar bio i predsednik mesne zajednice. Najveca razlika izmedju politika Borisa Tadica, nemu slicnih i politike Aleksandra Vucica i Srpske napredne stranke je u odnosu prema svom narodu i drzavi gde su gradjani i drzava bezuslovno na prvom mestu. Odgovornu politiku Aleksandra Vucica prepoznala je cela Srbija i to ce pokazati na sledecim izborima ma ko bude bio kandidad na predsednickim izborima i ma koji izbori bili.

  17. Zar bi kandidat nekakvog novog DOS mogao dobiti poverenje naroda??? U tom slučaju: "tražili ste – gledajte"! Kraj!!!

  18. Ništa u životu tako ne razveseljava kao kad nas gadjaju pa promaše.

  19. Alewksandar Vučić nikada neće postati kao Boris Tadić, i po ko zna koji put je ponovio da ga funkcija predsednika države ne zanima i da se neće kandidovati. Podržaće Tomislava Nikolića u trci za drugi andat.

  20. Vucic ne bi trebao da hazardira kandidaturom za predsednika Srbije. Moglo bi sve da mu se srusi u slucaju neuspeha. Ali, on nece poslusati savet zdravog razuma pa je sve moguce. Cak i novi parlamentarni izbori kao i prevremeni beogradski.

  21. Politika koju je zastupao Boris Tadic je otisla u proslost,i nikada se na nju ne mozemo vratiti.

  22. makoliko da tadić zaslužuje kritiku za svoju vlast, njegovo poređenje sa vučićem je u najmanju ruku besmisleno. u vreme tadića izbori su bili pošteni, mediji su bili daleko slobodniji, manje je bilo kriminala i korupcije itd.

  23. Mislim da su Vuciceve ambicije mnogo vece nego da bude novi Tadic, s tim u vezi mi je njegova kandidatura skoro pa nemoguca.

  24. Panović sve niže pada, gubi realnost i mozak, kakav Tadić i kakvo poredjenje sa Vučićem, nemaju dodirne tačke, to su dva sveta, Tadićev svet lopovluka i reketašenja i Vučićev svet budućnosti i prosperiteta.

  25. Vucic je dobar na mestu premijera, a nesto sto je dobro ne treba menjati, obzirom da je misljenje vecine da je i Nikolic bio dobar na poziciji predsednika i kretao se u okvirima koji mu to dozvoljavaju sa manje ispada i lapsusa nego ranije, stvari su jasne i ne treba ih dodatno komplikovati sa tim sta bi bilo kad bi bilo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.