Parandilović pozvao predsednika Vučića da izađe sa njim na duel 1foto FoNet Milica Vučković

Lider stranke Novo lice Srbije (NSS) Miloš Parandilović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da izađe sa njim na duel na bilo kojoj televiziji i pod bilo kojim uslovima da bi se razjasnilo ko je ko i razobličila radikalska mašinerija koja je uništila budućnost Srbije.

Parandilović je naveo u pisanoj izjavi da Vučić, koga je nazvao „političkim pobačajem“ Vojislava Šešelja, mora jednom za svagda da nauči da država nije njegova igračka, saopštila je partija NSS.

Prema rečima Parandilovića, Vučić je u petak uveče na TV Prva komentarisao njegove skupštinske nastupe „u stilu najvećih kukavica i prevaranata koji to čini kad nema sagovornika“.

Navodeći da je svestan da uzalud poziva Vučića na TV duel, jer Parandilović je naglasio da ipak insistira na pozivu pa „neka javno kaže da ne sme da se odazove“.

„Vučić je napravio mafijašku državu kojom krstare Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, dok on kao šef mafije sve to odobrava. Izađi mangupe da se suočimo, pa kom opanci, kom obojci“, poručio je Parandilović.

„‘Oskar’ je 18 godina bio Šešeljev sluga, sad se sveti srpskom narodu što je dve decenije bio u zapećku. Pozivam ga da izađe na crtu ako je muškarac ili neka večno zaćuti i čeka ruku pravde kad padne sa vlasti. Ne interesuju me debate sa njegovim poltronima i satrapima, nek on izađe da razmenimo koju, jer od robije neće pobeći“, naveo je Parandilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari