"Vučić je metastaza, svi ostali - zamenjivi šrafovi mafijaškog sistema": Parandilović za Danas o imenovanju Vučevića za mandatara nove vlade 1foto: Vojin Radovanović/Danas

Narodni poslanik Novog lica Srbije Miloš Parandilović kaže za Danas da je mandatar nove Vlade Srbije Miloš Vučević samo „šraf mafijaškog sistema“.

Parandilović smatra da je SNS „najveća mafijaška organizacija u Evropi“, te da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „šef mafije i svi ostali su samo šrafovi mafijaškog sistema“.

„Personalna rešenja u SNS-u su potpuno nebitna. U ovoj zemlji više se pita Vojislav Šešelj nego Miloš Vučević. Vučević je Vučićev sluga, isto što je bila i Brnabićeva i kao takav biće odličan podanik. Radikali su devedesetih počeli da kopaju grob državi Srbiji, a sad već 12 godina dovršavaju posao“, poručuje.

Parandilović dodaje da imena u diktatorskoj zemlji apsolutno ništa ne znače.

„Vučić na čelo vlade može da postavi i magarca, stvar se ne menja. Srbija je u rukama mafije i to je osnovni problem naše države. Vučiću trebaju vršioci dužnosti, portparoli mafije, a u SNS ih, Bog dao, ima u izobilju“, kaže on.

Ovaj poslanik dodaje da fokus  opozicije treba da bude u diskreditaciji Vučića „kao glavnokomandujućeg u komandom lancu“.

„Svi ostali su zamenjivi šrafovi sistema, a Vučić je metastaza. Zato priželjkujem jednu listu, frontalnu borbu i obračun sa mafijom. To diže izlaznost, borbenu gotovost i veru u pobedu opozicije. To je ključno, a ne bavljenje Vučevićem koji je izvršilac Vučićevih naloga, to može biti bilo ko u ovom antisistemu poslednjeg evropskog diktatora“, poručuje Parandilović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je danas odluku kojom je predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića predložio za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari