Paroški: Stamatović jedina alternativa vlasti

* Stamatović: I u Vojvodini ima primera otimanja i besplatne podele državnog zemljišta
Zdravu Srbiju podržao nekadašnji predsednički kandidat

Ostavite komentar


  1. Jedino što ovu dvojicu interesuje jeste vlast a ne dobrobit građana. a Stamatović treba da odgovara krivično za ruglo koje je dozvolio na Zlatiboru.

  2. Strogo politicki,ne zna se ko tu koga podrzava.Nadam se da ove likove i njihovo angazovanje place majka Rusija,za koju se zdusno navija,a ne mi.
    Umesto politickog zivota,bolje bi bilo da obojica nastupaju u rijaliti programima.Dok jos uma nesrecnika koji na to koriste dragoceno vreme i dok je na vlasti pink-happy koalicija.

  3. I baš kad sam pomislio (za razliku od prethodnih komentatora koji su, vidim, prosvetljeniji od mene), eto, konačno, jedan pošten čovek sa poštenim idejama (mislim na Stamatovića), kad ono tamo, njegov miljenik – doktor Paroški – u "Farmi"!!! DOKTOR POLITIČKIH NAUKA, u "Farmi"! Pu, ….ti sunce žarko….
    Ne možete da zamislite kako gadno mogu da psujem, … naravno, to ne biste objavili i ne bi trebalo ni da objavite.
    I sad samo mogu da kažem: tornjajte se, i ti Stamatoviću, i ti Paroški, u ….

  4. Парошки није основао Народну партију након разлаза са Вуком. Парошки је био заједнички кандидат СПО и Народне странке на изборима 1990, али се после посвађао са СПО и наставио да делује као народни посланик Народне странке (од које се касније одвојила Народна странка Србије). Била је касније у многим коалицијама (Српска опозиција – са Српском демократском странком, али и у савезу За народно јединство, са Палмом, Ристичевићем, Раком), но без успеха. Пропала је и није се пререгистровала. Народну партију, пак, водила је Маја Гојковић, па ју је оставила и ушла у СНС. Данашња Народна странка (трансформисани Народни покрет Србије), коју води Вук Јеремић, нема никакве везе са Парошким. Тек, Стаматовић ће се усрећити.

  5. "Pre nekoliko godina, bio je učesnik rijaliti programa "Farma" iz koga je izbačen jer je vređao jednog od učesnika. Danas je doktor političkih nauka i zaposlen je u Zavodu za zaštitu spomenika kulture u Novom Sadu, a na svom imanju u …"

    Kako ovo samo iracionalno zvuči. Ovakav sklop rečenica može samo u Srbiji da se napiše. A najgore od svega je što je to istina i realnost koju živimo.

  6. pa gosn djogani ili ti prosjace Srpske politike nemoj ovako da tezgaris na ustrb dece sa Zlatibora, jesi li skoro bio kod gazde koji te placa? Nisi jer da jesi video bi Bele Zgrade sa 7 spratova na Jezeru i Trznom centru ne bele po fasadi vec od para koje su oprane od kojekakvih biznisa.Belih. Video bi da nema autobuske stanice legalne 1 da nema pijace legalne nego ucenjenu improvizaciju jer je prostor za njih prodat bas kao i tvoj stav i politika! Steta sto Baki ne bi precizan jer ti predstavljas ono cime si ga prozivao.

Ostavite komentar


Politika

Kurti u Briselu tražio ukidanje mera protiv Kosova 8

Kurti u Briselu tražio ukidanje mera protiv Kosova

Kosovski premijer Aljbin Kurti tražio je danas u Briselu, gde je prisustvovao radnom ručku na poziv predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, da restriktivne mere protiv Kosova, koje je nazvao nepravednim, budu povučene.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.