Parović: Uvozom glasača iz Srpske ruši se srpsko jedinstvo, glasati protiv Vučića 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović ocenio je danas da Vučićev režim preko saradnika u vlasti Republike Srpske vrši svojevrsan uvoz glasača u Srbiju i dodao da se u tu svrhu koriste resursi opštine Zvornik i Elektroprivrede Republike Srpske“.

„Na ovaj način se u potpunosti diskredituje status specijalnih odnosa Srbije i Srpske jer se vrši zloupotreba mogućnosti da Srbi sa obe strane Drine imaju srpsko državljanstvo“, rekao je Parović u pisanoj izjavi, napominjući da se „uvozom glasača iz Srpske ruši srpsko jedinstvo“.

Prema njegovim rečima, „ovo je smišljena igra Aleksandra Vučića koji želi da pre svega u Beogradu izazove podozrenje građana prema narodu iz Republike Srpske“.

„U tom smislu se vodi gebelsovska kampanja po kojoj svako ko kaže da nije normalno da neko iz Vlasenice glasa na lokalnim izborima u Beogradu biva proglašavan za mrzitelja svega srpskog. A suština je da nije normalno da o lokalnim komunalnim problemima koji tište zajednicu koja tu živi odlučuje neko sa strane“, naveo je Parović.

On je poručio da je „jedino rešenje da građani na svim nivoima izbora glasaju protiv Vučića koji je postao paradigma svega lošega u našem društvu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari