Partije se bore za vlast, a građanska udruženja za promenu sistema

Sagovornici Danasa o odbijanju građanskih inicijativa da stupe u koalicije sa strankama

Ostavite komentar


  1. Gradjanske inicijative moraju da saradjuju sa strankama ili da se organizuju kao stranka

  2. samo sto i ta udruyenja gradjana kada dodju do nekog nivoa i vide da imaju neku podrsku , pocnu da se bave politikom , ya rad nekih licnih interesa , i onda se dodje na ono zbog cega se ustvari i osnivaju … osnuju ih da budu pandam strankama, privuku gradjane , a onda i sami postanu stranka …

  3. Pozivam na Lustraciju svih sto deluju u POLITICI od devedesetih i to bez Izuzetaka ,jer se radi o sprezi Politicke Mafije koja je finasiski okupirala zemlju i preuzela kontrolu nad svim kljucnim strukturama # instrumenti drzave se koriste za dobijanje kredita iz inostranstva koje ta struktura rasporedjuje samo svojim clanovima # 28 godina traje ova agonija sa Seseljem Daciciem Palmom i ostalima . ## nazivati izborima gde oni ucestvuju je Ironija ,posebno kada se zna kako SPS falcifikuje rezultate izbora jos od vreme Milosevica ,, 1 500 000 albanaca glasa za Kandidata Miloseviceve partije ,, sada su metodi invetiviniji , koriscenje Orginalnih laznih licnih karata ,konkretno legiimacije su izradjene u MUPu na orginalnim obrascima sa laznim slikama ## gradjani treba da znaju da ove Partije nece same sebe ukinuti jer one parazitiraju koa lesinari i njih propast Srbije kao zemlje nebrine . Kada se najedu odletece dalje ,u maniru pravih lesinara ,gde naravno netreba ocekivati emoatiju prema parnjama grajdana od njihove strane .# Pitanje je samo ko ce organizovati MASOVNU GENERALNI STRAJK ! disident Dimitriejvic

  4. Trenutno stanje u opozicionim partijama je katastrofalno,zbog izrazene borbe opozicionih lidera za vlast!Danasnja opozicija se na pogresan nacin istice i ne prepoznaje svoje greske,a kod glasaca to vise ne prolazi!Udruzenja gradana se formiraju iz dobrih namera ,ali u jednom trenutku se petljaju sa politikom ,kojoj nisu dorasla pa su osudena na propast!

  5. Da se ne lažemo, svi se bore za vlast koja donosi povlastice i privilegije a i veoma bitnu stvar biznis i novac, bilo da su parije ili udruženja.

  6. Opoziciju u političkom životu zameniti nevladinim sektorom??? Vrhunska glupost, pritom neizvodljiva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.